Mám aktuální verzi iGO Primo, Gurjon Skin 2.23, rozchozený TTS hlas Zuzana. Vše funguje parádně, ale nedá se to v praxi moc využít. Překreslování trasy před navigační šipkou je strašně pomalé, často se mi stane, že nevidím ani tvar příští zatáčky, protože k ní přijedu dřív, než se stihne vykreslit.
Je mi jasné, že díky HW nemohu od Dejvida čekat nějaký extra výkon, ale potřebuji hlavně rozumnou použitelnost v provozu. Na HW běží pouze původní OS a iGO, nic jiného. Spouštěč nepoužívám. Přikládám hodnoty z ResInfo, při kterých ale spouštěč běžel:
MEMORY
program memory 53,3MB - 27,8 used, 25,6mb free
storage memory 3,55mb - 70kb used, 3,48mb free
SYSTEM
56,9MB RAM
Prosím o nějaké vaše tipy, co s tím.
- předpokládám, že by mi mohl pomoci nějaký zápis v sys.txt (teď tam nemám nic co by s tím souviselo)
- určitě mi poradíte abych nepoužíval skin. v defaultním skinu mi ale chybí info o aktuální rychlosti, dalším manévru, a další "drobnosti"

- možná by pomohlo nějaké nastavení náklonu, které by nezobrazovalo tolik věcí na dalekém horizontu
- většinu věcí, které mě napadlo vypnout, jako 3D budovy, význačné prvky a pod, jsem vypl. Z POI zobrazuji pouze benzínky. Používám Premium POI.
Co byste mi ještě poradili, prosím?
Díky
capo