Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod speedmagor v 08 čer 2013 06:36

Zblabla mi navigacia a ked ju aj napojim na PC tak vypíše "nezname zariadenie".
resetoval som aj tím bočnim tlačitkom na pero a na displayi sa mi zobrazuje len toto
Kód: Vybrat vše
http://2i.sk/a0287a5083
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod SvoDa v 09 čer 2013 07:36

Vzpomeň si, co jsi dělal předtím, než se to "zblablo" => nutno najít příčinu.

Jestli se to stalo v rámci nějaké (nepovvedené) aktualizace, atp. zkus pro připojení k PC jiný USB kabel nebo jiný USB port a nakopíruj do přístrojee z PC zálohu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod speedmagor v 10 čer 2013 05:24

no musel som to riešiť zaručným servisom :(
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod Ivo K v 10 čer 2013 07:29

Ještěže máš navigaci v záruce. Je to jen stroj a stroje se mohou někdy pokazit. ;-)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod addam v 10 čer 2013 08:27

Podle té fotografie to vypadá, že jsi se dostal do flashovacího rozhraní a možná jsi vymazal ROMku.
Takže pokud už jsi to odeslal na reklamaci, tak servis nejspíš udělá přeflashování a obnovu dat.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: NAVON 760 plus prosim pomoooooc

Příspěvekod speedmagor v 10 čer 2013 18:38

nooo ja len hodil dimka skin a userpoi...no a po niekolko hodinovom použivaní začalo blbnut dobíjanie...až kým sa nevybilo uplne a ak bolo napojene na auto nabijačku či PC kontrolka na navigácii svietila no po načítaní uvitacieho screenu nabehol už len screen ktorý som tu ukázal...trochu som sa rozpísal...hádam to pomože vyselektovat možné chyby aj iným :roll:
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18


Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron