Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON N750 Problem [asi firmware]

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

NAVON N750 Problem [asi firmware]

Příspěvekod troiac v 19 úno 2013 11:57

Zdravim vsetkych mam navon n 750 pristroj sa zapne navigacia ale nejde spustit, po stlaceni tlacidla napajania nevyhodi ponuku "rezim spanku" alebo "vypnutie" proste sa vypne a to tak ze ked ho znova zapnem je tam tovarenske nastavenie k pocitacu sa sice pripoji ale vypise mi ze slozka je prazdna nic sa na nu nakopirovat neda ani vyhladat a opravit chyby na disku nejde spustit.
Prosim o radu co stym?
Naposledy upravil troiac dne 19 úno 2013 15:38, celkově upraveno 1
troiac
 
Příspěvky: 41
Registrován: 03 čer 2009 15:17

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod SvoDa v 19 úno 2013 11:59

A co jsi udělal předtím, čili mezi tím, co navigace naposled fungovala a tím, když už ne ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod troiac v 19 úno 2013 12:49

stalo sa to po kopirovani suborov z pc a naslednom odpojedni od pc [korektnom odpojeni]
troiac
 
Příspěvky: 41
Registrován: 03 čer 2009 15:17

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod SvoDa v 19 úno 2013 14:04

A máš zálohu toho, co bylo předtím v přístroji :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod troiac v 19 úno 2013 14:06

ano zalohu mam len neviem do nej a s nej[z navigacie] teraz nic dostat
Naposledy upravil troiac dne 19 úno 2013 14:55, celkově upraveno 1
troiac
 
Příspěvky: 41
Registrován: 03 čer 2009 15:17

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod SvoDa v 19 úno 2013 14:07

Do zálohy nezasahuj, od toho je to záloha, ale ta záloha ti nejde nakopírovat zpět do přístroje ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod CadillacCZ v 19 úno 2013 14:41

A nabídne ti to po zapnutí při připojeném USB k PC ty 2 ikonky ( baterie a připojení PC) ???? pokud ano a klikneš na tu ikonku PC tak teprve potom se dostaneš na ten vnitřní disk. Tak jak popisuješ se to chová jako nepřipojené. Sice vidi nový disk v PC ale neumí s ním dělat.
A jak to že se nemůžeš teď dostat na zálohu ??? snad ji nemáš v přístroji !!!!
Naposledy upravil CadillacCZ dne 19 úno 2013 14:46, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod troiac v 19 úno 2013 14:46

do zalohy samozrejme nezasahujem a ano chva sa to presne tak ze dick vidim v pc ale nejde no neho zasahovat tym padom neviem dat naspat ani zalohu
troiac
 
Příspěvky: 41
Registrován: 03 čer 2009 15:17

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod CadillacCZ v 19 úno 2013 14:48

a vyhodí ti to na začátku ty 2 ikonky ???
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: NAVON N750 Problem

Příspěvekod troiac v 19 úno 2013 14:54

nieee zalohu mam samozerjme v pc nemozem sa dostat do navigacie nie do zalohy
troiac
 
Příspěvky: 41
Registrován: 03 čer 2009 15:17

Další

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků