Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon 670 Plus

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Lub v 24 kvě 2014 15:36

Prosím o radu jak jednoduše nastavim průjezdní body na zvolené trase. Tz. mam zadanou trasu vypočitanou navigaci ale chci napr jet část úseku mimo dalnici . Prostě vytvořim si kousek trasy sve. Diky za radu
Lub
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 dub 2009 11:52
Bydliště: Děčín

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 24 kvě 2014 15:56

Existuje vic moznosti.
Napr. trasa-upravit trasu a kliknout mezi startem cilem na "+" a zvolit adresou nebo souradnicemi nebo klikem do mapy bod.
Nebo si rovnou v mape pichni do mapy, v mape zacne blikat kurzor, klikni u spodniho okraje na polozku "Zvolit" a pak v dalsi nabidce na "Jako prujezdni bod".


odesláno z mobilu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod vovi v 24 kvě 2014 17:34

Pokud se chceš vyhnout konkrétnímu úseku, je tu ještě druhá možnost - po naplánování trasy tento úsek vynechat. Navigace nabídne alternativní trasu, která se zablokovanému úseku vyhne.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Lub v 29 kvě 2014 19:22

Ukazuji se prosim u teto navigace smerovniky a jizdni pruhy ? Mam je v nastaveni zaškrnuty ale u nas na dalnici se mi neukazuji. Ukazuje se mi cislo sjezdu na kterem mam sjet . U igo 8 mi to normalne ukazovalo. Dekuji predem za radu.
Lub
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 dub 2009 11:52
Bydliště: Děčín

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Mio-Treo.info v 29 kvě 2014 21:33

2 Lub:

To nemusí být chyba programu, ale map - pokud mapy neobsahují potřebné údaje, tak ti je Primo nemůže zobrazit :nee:
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 30 kvě 2014 05:34

Taky záleží na tom, kde tu simulaci realizuješ, zkus simulaci po pražských okruzích
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Lub v 30 kvě 2014 08:39

ahoj diky za odpoved. me to tedy prekvapilo ze to neukazuje . mam tuto navigaci http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=P ... ID=-664159 a mam ji tyden tak skousim, i u minule to bylo a tady v popisu viz vyse je to na obrazkach taky. ani jsem nepocital ze u nove snad tedy i modernejsi by to nebylo. mapy by mely byt taky doufam nejnovejsi. Lubos
Lub
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 dub 2009 11:52
Bydliště: Děčín

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 30 kvě 2014 09:15

Mapy NQ, i ty poslední, návěští zobrazují, ale bohužel ne všude, kde byste si to ten či onen přál.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek
Obrázek je z Brna (křižovatka E50 / E65) na trase od Vyškova na Bratislavu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Lub v 30 kvě 2014 11:40

Presne takhle by se mi to libilo a vyhovovalo jak to je v ukazce. Dekuji za vysvetleni .
Lub
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 dub 2009 11:52
Bydliště: Děčín

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod nenicododat v 05 črc 2014 20:04

Ahoj ve spolek,chci se zeptat zda existuje autonabíječka s příjímačem dopravních informací (RDS-TMC) která funguje na téhle navi (Navon 670 Plus). Díky za info...
NAVON N670 PLUS ; P 2.4 ; Skin fmilan&amatér v.2.4.1 ; TTS hlas Zuzana (CZ) ; NQ
Toshiba Excite Pure AT10-A-104 ; Android 4.2 ; P 2.4 9.6.29.375713
Možné ihned...nemožné do tří dnů...zázraky do týdne...
Uživatelský avatar
nenicododat
 
Příspěvky: 164
Registrován: 15 led 2010 15:08

PředchozíDalší

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron