Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon 670 Plus

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Navon 670 Plus

Příspěvekod Joska v 09 úno 2013 10:19

Pánové měl bych prosbu. Pokud to není nelegální, potřeboval z této navigace soubor
Data zip
Config
Devices
navon_670plus ini
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 09 úno 2013 10:35

ne vřdy to musí být konkrétní typ, v devices je i soubor !Aliases.ini (analogické, resp. kompatibilní přístroje) a k tomuto jen pak některé typy navonů. Zkus pro Navon do data.zip\config\devices\ nahrát všechny .ini z přílohy
devices.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Joska v 09 úno 2013 11:13

Díky, tohle mám, mě se jedná konkrétně o Navon 670plus.
Tento typ Navonu má automatické podsvícení displey(aspoň jsem tomu tak rozuměl), takže mě nefunguje nastavení podsvícení v Primu.
Pro iGO 8 je v ini toto
[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 20
backlight_reverse = 0
backlight_methods = 73
backlight_events= 1,2

Může to být stejné i pro Primo?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 09 úno 2013 11:15

Proč ne ?
Za pokus nic nedáš ;)

Zkusil bych i zápisy z z různých .ini souborů pro Navony
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Joska v 09 úno 2013 15:22

Jo jo, nějak to funguje, ale zajímalo by mě, jak je to v originále.
Nikdo nemáte Navon 670plus?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod grebnesor v 09 úno 2013 18:52

navon_N760_Plus.zip
přikládám ini soubor
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
grebnesor
 
Příspěvky: 16
Registrován: 31 led 2012 21:30

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod Joska v 09 úno 2013 19:28

Díky
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: Navon 670 Plus přemazané původní mapy

Příspěvekod kamidomi v 05 črc 2013 15:25

Pomozte mi prosím nebo se jdu zastřelit,

jsem totáááální debil, ale opravdu jsem netušila, že se může něco takového stát. Technik nejsem a nikde nebylo nepsané, že pokud nainstaluji SmartMaps do navigace, tak se mi smažou původní mapy co byly v GPS. Je možné to vůbec nějak vyřešit, když jsem neměla mapy zálohované? Mám Navon 670Plus. Díííky moc za odpovědi.
kamidomi
 
Příspěvky: 5
Registrován: 05 črc 2013 14:59

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod tomasii v 05 črc 2013 15:35

Jaké původní mapy se měly smazat? Starší verze Smartmaps? Já tedy neinstaloval Smartmaps přímo do navi, protože by se tam nevešly, ale na dostatečně velké kartě si s iGO rozuměly a nic se nesmazalo.
Navon 670 nemám, ale Naviextras podporuje i Navon 670, viz
Kód: Vybrat vše
https://www.naviextras.com/shop/portal/devicessupport
tak by to třeba šlo po registraci zachránit stažením potřebného. :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Navon 670 Plus

Příspěvekod SvoDa v 05 črc 2013 17:51

Půjde asi o problém, popisovaný Addamem
addam píše:V průvodním dopisu u NAVONu (pokud byl zakoupený u nás) je napsáno mimo jiné toto:
• Budete-li instalovat cyklo-turistický software SMARTMAPS z originálního CD, tak jej prosím instalujte na samostatnou (jinou) SD kartu. V žádném případě neinstalujte program SMARTMAPS na originální SD kartu na které je navigační program iGO!!!
a nejsi první, komu se "podařilo" přehrát původní navigační program (iGO8 nebo Primo) jiným navigačním programem, v tomto případě programem SmartMaps, jelikož o tom píše (reaguje) třeba:
zde viewtopic.php?p=54777#p54777
a zde viewtopic.php?p=53840#p53840
a zde viewtopic.php?p=52941#p52941
a zde viewtopic.php?p=51388#p51388
a zde viewtopic.php?p=45202#p45202
...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Další

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník