Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Naviextras Toolbox problém

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod Gris v 13 led 2013 20:47

Zdravím,

nevíte proč mi program Toolbox chvíli po spuštění zhavaruje, na několika různých PC s win 7? je to těma sedmičkama?
Gris
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16 pro 2011 19:05

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod mirek22 v 13 led 2013 21:02

Neni problé z Win 7 mně to funguje bez problému .
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod Gris v 13 led 2013 21:20

Hm, s verzí staženou asi na 3 serverech s programy to padalo, verze stažená přímo z Naviextras jede. Nicméně program už spustím, ale navigaci nevidím. Je to Navon 760, rok stará a jednu aktualizaci jsem snad už dělal bez problému. Soubory by měly být původní, pouze jsem tam přidal k Primu ještě Igo 8 a spouštěč. Zařízení windows najde, otevře mi soubory v navi i SD, v Toolboxu se nepřipojí.
Gris
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16 pro 2011 19:05

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod addam v 14 led 2013 18:28

Zkontroluj si, jestli adresářová struktura v navigaci je taková, jako byla z výroby - tzn. jestli je v rootu přístroje složka MobileNavigator a jestli je v této složce obsažen navigační program.
Je totiž možné, že pokud sis do navigace dal spouštěč, tak ve složce MobileNavigator není navigační program a namísto něj jsou tam data spouštěče.... pokud tomu tak je, tak je jasné, že program ToolBox navigaci nevidí.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod Gris v 15 led 2013 00:17

Myslím že složka je v pořádku, je tam i adr. s licenci, s tim jsem doufám nehýbal. Dá se to nějak ověřit?

Spouštěč mám na kartě, v navigaci je pouze adr. IGO8, MobileNavigator, Navod k pouziti Primo, soubory devinfo, pst a pst.tmp. V adr. LICENSE mám adr. REG a 5 souborů.
Gris
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16 pro 2011 19:05

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod addam v 15 led 2013 08:28

Co kdybys sem dal print-screen svojí složky MobileNavigator a podsložek LICENSE a CONTENT ?
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod Gris v 15 led 2013 10:37

Přikládám soubory.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gris
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16 pro 2011 19:05

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod addam v 15 led 2013 16:29

Podle těch screenů to vypadá v pořádku ... to je divné :roll:
Pokud budeš chtít, tak mi zavolej až budeš mít navigaci u sebe a zároveň budeš u PC a pokusíme se to spolu vyřešit....
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod amatér v 15 led 2013 16:50

Já tomu tak nerozumím, ale podle screenů udělal aktualizaci 17.12.2011, poslední možnost aktualizovat mu tedy uplynula 17.12.2012 (má pouze roční update ne doživotní).

Roční licence pro update: Mega_Free_1_Year_Update_FEU_NQ_2012_Q3.lyc

Doživotní licence pro update: Mega_Latest_Map_Guarantee_FEU_NQ_2012_Q1.lyc
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Naviextras Toolbox problém

Příspěvekod Gris v 15 led 2013 17:04

No kupoval jsem to jako Lifetime, a ten druhý soubor Navon_Primo_1.2_FEU@11Q2_(NQ,_DEM,_AP,_TMC,_HNR,_3D,_JV,_CAR)_Lifetime_.lyc tak to Lifetime má.
Dělal jsem nějakou aktualizaci hned po koupení, šlo to v pohodě. Ale teď vůbec v Toolboxu nenajdu zařízení, to by mělo najít v každím případě i kdyby to byla jen roční ne?
Gris
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16 pro 2011 19:05

Další

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron