Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon N670

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Re: Navon N670

Příspěvekod tomsoft v 09 srp 2011 12:03

OT:
A ten můj link asi popisuje co ??? :roll:
Uživatelský avatar
tomsoft
 
Příspěvky: 228
Registrován: 05 led 2009 00:30
Bydliště: Karviná

Re: Navon N670

Příspěvekod amatér v 09 srp 2011 12:10

Joska píše:Nevím , ale na webu mají toto

...


A tím mělo být sděleno co?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navon N670

Příspěvekod Joska v 09 srp 2011 12:24

Že tam nějaké tech. parametry jsou.
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: Navon N670

Příspěvekod addam v 09 srp 2011 13:20

Ano, jsou - viz. příspěvek kolegy tomsofta z dnešního rána, který napsal zde: viewtopic.php?f=56&t=2195&start=0#p73488
Tímto příspěvkem tomsoft negoval první větu mého příspěvku, který je zde: viewtopic.php?f=56&t=2195&start=0#p73487

Já k celé záležitosti mohu říci to, co jsem napsal zde:
addam píše:Vůbec se nepřu. Říkám jenom to, co mi bylo předběžně slíbeno a HD rozlišení u modelu N760 mi výrobce předběžně přislíbil ;-)
Ale jak to bude ve skutečnosti - to se nechám(e) překvapit ;-)


A dodám ještě pár dalších postřehů - v té technické specifikaci modelu N760 na stránkách výrobce (kterou jsem já původně nenašel) je uvedeno, že model N760 má vnitřní paměť 2GB, přičemž podle mých informací má mít vnitřní paměť minimálně 4GB (stejně jako to bylo u jeho předchůdce N750), dále je tam například uvedeno také to, že má výstup na sluchátka 3,5" což podle mých informací mít nebude. Mimochodem - v popisu modelů N490 a N670 je také uvedeno, že mají výstup 3,5" Jack na sluchátka a ve skutečnosti tam tento výstup (konektor) není. A už jen jako perličku dodávám to, že u modelů N490/N670/N760 má výrobce ve specifikaci uvedeno, že je na přístroji konektor miniUSB, ale ve skutečnosti je tam microUSB.

Takže když to shrnu - já bych nevěřil úplně všemu co se píše na internetech (i když jsou to stránky výrobce :lol: ) a myslím si, že by bylo vhodné s technickými specifikacemi modelu N760 počkat do doby, než tento model fyzicky dorazí do Evropy. Popisy produktů NAVON do našeho eshopu dělám většinou až ve chvíli kdy nám zboží fyzicky dorazí a mám možnost si je důkladně "osahat", takže naše popisy (většinou) odpovídají realitě.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Navon N670

Příspěvekod tomsoft v 09 srp 2011 13:24

Jo jo, tak to je přesné... s tou velikostí SD mi to taky bylo divné.... ale jak jsi napsal, Adame, počkáme, až budeš mít zařízení v ruce a pak popis zde na ES bude jasný a hlavně 100% pravdivý,
díky :idea:
Uživatelský avatar
tomsoft
 
Příspěvky: 228
Registrován: 05 led 2009 00:30
Bydliště: Karviná

Re: Navon N670

Příspěvekod Petrzet v 15 pro 2011 22:04

Dotaz.
Da se nejak odemknout tahle navi aby se dala pouzit jako klasicke pda kdyz to ma win 6?
Chtel bych si tam dohrat nejake programy co sem mel ve founu s win6.
Diky.
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

Re: Navon N670

Příspěvekod amatér v 15 pro 2011 22:10

Jako klasické PDA PNA nikdy fungovat nebude, ale když polevíš v požadavcích a trochu si to pročteš zde, možná najdeš co hledáš.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navon N670

Příspěvekod Petrzet v 15 pro 2011 22:43

diky,neco takeho sem mel na nysli,spustil sem to,ale nic v tom nejde.
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

Re: Navon N670

Příspěvekod fmilan v 15 pro 2011 22:55

Co to znamená - nic v tom nejede :lol:
Přečti si pořádně celé vlákno, uprav si cesty podle toho jak je máš a není co řešit. Všem to jede a tobě ne :o

V této verzi je dokonce kompletní návod, stačí hledat.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Navon N670

Příspěvekod Petrzet v 15 pro 2011 23:07

Navi jede,mel sem na mysli ty ostatni programky jako hry,exel,atd. z tech nejde nic.

edit:
Pise to tohle:
cannot find freecell or one of its components
make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available

tudiz predpokladam ze tam ty udane programy nejsou a tudiz si je musim nekde najit,ale nechapu proc to potom ma 270mb

edit2: uz to mam,su kokot dreveny
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

PředchozíDalší

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků