Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON N750

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Re: NAVON N750

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2011 11:43

ano, do složky speedcam dej rozbalený speedcam.txt. Zbytek se tam vytvoří sám v rámci nabíhání Primo, takže se nediv, kdyby Primo startovalo dýl jak obvykle a buď trpělivý. Na podruhé už Primo naběhne rychle jako obvykle.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750

Příspěvekod ttomik.s v 06 lis 2011 11:53

ty soubory SPUD můžu taky nakopírovat do speedcam?
ttomik.s
 
Příspěvky: 30
Registrován: 02 zář 2011 17:26

Re: NAVON N750

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2011 12:06

Pro Primo 1.0 jsou to buď jen .txt nebo .spud

Ten txt jak jsem již psal, si svůj spud sám vytvoří.
Naposledy upravil SvoDa dne 06 lis 2011 12:15, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750

Příspěvekod ttomik.s v 06 lis 2011 12:13

jsem asi blb,ale jde mi tam nakopírovat jen jeden soubor,otatní jsou pod stejným nazvem-tudíž se chtějí přepsat,jak tam dostanu všechny země-


jak se to slučuje prosím
Naposledy upravil ttomik.s dne 06 lis 2011 12:16, celkově upraveno 1
ttomik.s
 
Příspěvky: 30
Registrován: 02 zář 2011 17:26

Re: NAVON N750

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2011 12:16

a proč tam dáváš dva soubory speedcam.txt ?
Proč neděláš to, co se ti tu radí a improvizuješ ? nejdřív si zprovozni ČR a pak přemýšlej o Evropě :!:

speedcam.txt má tu výhodu, že jasperovy podrobné CZ+SK speedcam.txt lze prostě a jednoduše sloučit pomocí jakéhokiv textového editoru do jednoho speedcam.txt např se zbytkem Evropy, nebo zemí kam jezdíš.

P.S. na začátku jsi sice psal, že jsi udělal vše dle návodu, ale na databázi radarů jsi nějak zapomněl ;) To všechno by jsi se třeba tady ale už dočetl, kdybys tu nejdřív před položením dotazu trošku listoval a četl ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750

Příspěvekod ttomik.s v 06 lis 2011 12:24

tam jsou radary pro madarsko- slovinsko,tak stačí před ten soubor dát zkratku hu speedcam.txt????
ttomik.s
 
Příspěvky: 30
Registrován: 02 zář 2011 17:26

Re: NAVON N750

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2011 12:43

nestačí :!: :roll: , soubor se musí jmenovat speedcam.txt :!: a musí být v adresáři logicky jen jeden :!: .
Přečti si ještě jednou co jsem ti napsal ;) a pak si TO HU a SLO s CZa SK sluč :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750

Příspěvekod ttomik.s v 06 lis 2011 12:50

ok,ale nevim jak se to slučuje
některe radary už tam mám,ale potřebuji celou evropu,kterou jsem si taky stahl-jezdím s busem na zajezdy
jak to sloučit to fakt nevím
ttomik.s
 
Příspěvky: 30
Registrován: 02 zář 2011 17:26

Re: NAVON N750

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2011 12:54

ty opravdu nevíš jak v textovém editoru otevřít jeden .txt soubor, vybrat jeho obsah, zavřít, pak otevřít druhý .txt soubor a obsah prvního nakopírovat, třeba na konec toho druhého, a před zavřením tento takto upravený soubor uložit ?

jak už jsem psal, to vše už by ses tu dávno dočet :!: :!: :roll: :roll:
Naposledy upravil SvoDa dne 06 lis 2011 13:19, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N750

Příspěvekod ttomik.s v 06 lis 2011 13:18

tak už to funguje,mooooc děkuji
ttomik.s
 
Příspěvky: 30
Registrován: 02 zář 2011 17:26

PředchozíDalší

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron