Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON 470 igolaunch.exe

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod jojo v 18 bře 2010 08:02

Moze mi niekto poskytnut igolaunch.exe pripadne aj data.zip z navona/alebo ineho PNA/ ktory ma rozlisenie 480x272. Mam pre rozlisenia 320x240 ale ten mi na emulatore v PC nefunguje v tomto rozliseni.Chcem upravit data.zip. Dakujem
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod addam v 18 bře 2010 09:45

Spouštěcí soubor a DATA.ZIP si můžeš stáhnout třeba zde:

viewtopic.php?f=27&t=754
nebo
viewtopic.php?f=27&t=527
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod jojo v 18 bře 2010 18:33

Pre addam

Dakujem za rychlu odpoved. Ale nejde o IGO8. Ide o igolaunch.exe a data. zip umiestneny vo vnutornej pamati residentflash alebo Flashdisk ktory spusta uvodnu obrazovku Navona pomocou ktorej sa daju spustat programy a nastavovat zariadenie. Ma to velkost igolaunch.exe cca 650 kb a data.zip tak 330kb az 450kb.
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod addam v 18 bře 2010 19:05

V současných modelech NAVON N470/560/650 se nikde nevyskytuje ani soubor "igolaunch.exe", ani soubor "data.zip" - prohledal jsem celou vnitřní paměť, včetně složky s Windows.
V ResidentFlash jsou pouze soubory "gpspara0.bin", "gpspara1.bin", "gpspara2.bin" a "gpspara3.bin".

Matně si pamatuji, že ve starých modelech NAVON N450/250/460/350 se opravdu v ResidentFlash vyskytoval "igolaunch.exe" a "data.zip", ale to už je dááávno a žádnou takovou navigaci tady nemám...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod addam v 18 bře 2010 19:08

Ještě mne něco napadlo - sice tady staré modely nemám, ale mám tady staré ROMky, takže to co jsi chtěl jsem pro Tebe vypreparoval z ROMky pro starý NAVON N450 - je to přesně to co jsi chtěl - dávám Ti to jako přílohu k této zprávě....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod jojo v 18 bře 2010 19:41

Ano je to ono. Velka vdaka!!! :D . Ked to budem mat hotove tak to sem dam aj s poznatkami. :P
Ide to: :lol:
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod pikas v 05 úno 2012 21:34

addam píše:Ještě mne něco napadlo - sice tady staré modely nemám, ale mám tady staré ROMky, takže to co jsi chtěl jsem pro Tebe vypreparoval z ROMky pro starý NAVON N450 - je to přesně to co jsi chtěl - dávám Ti to jako přílohu k této zprávě....


Cau nevedel by si mi poslat odkaz na ROM navon N450 hlasi mi stale error a nenabehne ani usb nic .. dik..
pikas
 
Příspěvky: 1
Registrován: 05 úno 2012 20:10

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod igi20 v 12 úno 2014 00:32

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak nebo conahrát do moji navigace. Při pokusech jsem si ji zablokoval, konkrétně jsem zkoušel asi blbost, nahrál jsem obsah archivu n470_rom.rar (je tam NK.BIN.tinynk.bin atd) na SD kartu a resetl jsm to. To mi smazalo asi všechny 4 partition.
přístroj mám tento:
Kód: Vybrat vše
http://www.naddalim.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=967

a popis asi tento:
SiRF Atlas IV AT840
SiRF ARM1136JF-S-AT840
Board A4
AT8X1A 6.0
533MHz with 250MHz DSP
5.0"
800x480 pixels Resolution
65536 Colors
128MB RAM
4GB ROM
FM Transmitter

No Bluetooth
AV In

Byla by rom nebo nějaká rada na postup co s tím? Rozlišení mám opravdu 800x480, tak nevím, ale asi to N470 od Navonu nebude... díky i za drobnou radu!

amatér píše:Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).

3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
igi20
 
Příspěvky: 2
Registrován: 10 úno 2014 00:53

Re: NAVON 470 igolaunch.exe

Příspěvekod igi20 v 13 úno 2014 19:52

v poho, v odkazu je jen fotka. už mi to jede. Přejihezký den všem :-)
igi20
 
Příspěvky: 2
Registrován: 10 úno 2014 00:53


Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník