Samo, že jsem měl nastavené obě frekvence stejně, ale FM Transmitter funguje pouze při připojeném napájení. 
|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Samo, že jsem měl nastavené obě frekvence stejně, ale FM Transmitter funguje pouze při připojeném napájení. 

Pokúšal som sa ju vypnúť tlačítkom na vrchnej strane, ale neraguje ani v menu navigácie ani v hlavnom menu. Hľadal som aj nejaké softverové vypnutie, ale nenašiel som. (Viem, že navigácia ponúka vypnutie pri dorazení do cieľa trasy). 

Po resetu tlačítko vždy funguje bez problému. Bude to nějaký softwarový problém v Navonu, protože navigace (primo), i když nejde vypnout(celá krabička), dál funguje jak má dokonce jde primo zapnout i vypnout, naviguje,.., ale navigace už ze základního menu vypnout nejde. Kdysi se mi sám vypínal zvuk základního menu, teď už to nedělá, ale zase blbne to vypínání. Špatně se v tom bádá, když to nedělá stále, zatím jsem na nějaký fígl nepřišel. Možná by to chtělo vypínat přímo z programu prima, to ale umí jen uspat. S tím "vypnout po 5 minutách",... jsem zatím neexperimentoval, ani jsem nepochopil k čemu to v celku je dobré, tak jedině pokud jede na baterku. Chtělo by to asi nějaký update firmware a možnost vypínání z prima - celé navigace. To v podstatě jde, ale tím tlačítkem a tam je někde zase ten vypínací problém. 
).
, zaplatil si si za funkčnú navigáciu
(napriek tomu, že všeobecne v každom software sú chyby ..
)Zpět na NAVON - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků