| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Já už jsem si dnes zkusil dát do auta půjčený sedmipalcový Samsung Galaxy Tab
 Já už jsem si dnes zkusil dát do auta půjčený sedmipalcový Samsung Galaxy Tab   Je to tedy obluda, ale viděl jsem! Jenže má nainstalovaný navigační SW Sygic a to není zrovna iGO!
 Je to tedy obluda, ale viděl jsem! Jenže má nainstalovaný navigační SW Sygic a to není zrovna iGO!

, navíc už mi jednou praskla úchytka na vaničce), ale k C720 už se asi vracet nebudu - na rozlišení 480×272 na 4,3" displeji prostě s těmahle mejma očima nevidim. Ale už jsem se rozhodl, že si vyrobím "aktivní" držák i se zabudovaným stínítkem - pokud půjde vše podle představ, bude stačit šochtli jen zasunout a zacvaknout pojistku. Až (a jestli
 , navíc už mi jednou praskla úchytka na vaničce), ale k C720 už se asi vracet nebudu - na rozlišení 480×272 na 4,3" displeji prostě s těmahle mejma očima nevidim. Ale už jsem se rozhodl, že si vyrobím "aktivní" držák i se zabudovaným stínítkem - pokud půjde vše podle představ, bude stačit šochtli jen zasunout a zacvaknout pojistku. Až (a jestli  ) to bude, vyvěsím fotky, případně plánek
 ) to bude, vyvěsím fotky, případně plánek  

Zpět na NAVON - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků