Musím se Jarouše zastat. Zastal bych se takto kohokoliv, kdo by odpověděl stejně jako on a získal takovou reakci jako získal on.
Tvůj dotaz je tak obšírný, že kloudná odpověď by představovala buď nakopírování textů již zodpovězených dotazů, nebo konstatování poznatků na dané téma, které tu už jsou, nebo v horším případě vložený seznam odkazu na ně, což by ten, co ti odpovídá musel pro tebe vyhledat na místo tebe.
Na začátek je dobré si uvědomit, že jsme diskusní fórum a nikoliv on-line nonstop technická a servisní podpora výrobce programu a každý zde zdarma a dobrovolně obětuje mnoho hodin času, např. na úkor rodiny či výdělečné práce a to nikoliv pro sebe, ale právě pro blaho těch ostatních, čili i pro tebe a nikdo z nás, ani Jarouš, který tu tráví třeba tak jako já nebo amatér, vovi a mnozí další několik hodin denně, si nezaslouží takovéto reakce.
Proto je naprosto neopodstatněné, aby nás kdokoliv napadal, způsobem, že když nemáme kloudnější odpověď, abychom raději mlčeli, že jsi znechucen, nebo dokonce přát někomu něco zlého

Jak si to vůbec můžeš dovolit

Kde bereš v sobě takovou zášť a odvahu k tomu napsat to, co jsi napsal ?
Myslím, že to platí obecně a nejen pro toto fórum, aby takto kdokoliv s kýmkoliv komunikoval
Nemyslíš, že by ses měl Jardovi omluvit
Co jsi ty přinesl sem na toto fórum užitečného, že si dovoluješ zde takto vystupovat ?
Jsi tu už 2 roky a už by jsi tedy měl spoustu věcí vědět, nebo mít nastudované. Zatím jsi zde ze svých šesti příspěvků položil 5 dotazů a jednou jsi se vyzvracel (promiň ten výraz, ale opravdu jsi to přehnal).
Možná tomu nebudeš věřit, ale na všechny tvé otázky by jsi tu odpověď opravdu našel a to ti právě jarda a ve slušnosti napsal. Není přitom nutné pročíst všech 69724 příspěvků, ale stačí použít tlačítko
"pokročilé hledání" a napsat tam výrazy, co tě zajímají a pak si jen pročíst ty, které to našlo.
Je opravdu rozdíl mezi dotazem typu "mám ten a ten problém a prosím poraďte jak ho vyřešit" nebo tím "mám novou navigaci a poraďte mi co a jak zlepšit a jak co funguje a co všechno tam jde narvat". první dotaz se dá vyřešit jednou větou, druhý ani větami dvaceti.
Každý máme nějaké důvody, proč na to, či ono máme nedostatek času, nebo osobních či pracovních starostí, které nám berou náladu či možnost na to, čímkoliv se zabývat či zdržovat.
Nemoci jsou asi ty nejhorší důvody, které nás omezují, ale zároveň to neznamená, že když jsem nemocný, a ještě na to několikrát upozorním, že ke mně budou všichni shovívavější nebo o to úslužnější, popř. že všeho nechají, slitují se a ze solidarity se obětují.
Takže zpátky k věci. Pakliže nechceš používat defaultní navigační program, po seznámení se s návodem, jakožto běžný uživatel, ale chceš dělat úpravy a přizpůsobovat si výrobcem odladěný program svým individuálním potřebám, nezbývá ti, než si kolem těch úprav alespoň něco nastudovat.
Velmi podstatné informace, důležité pro každého, kdo se chce s problematikou navigací, především s navigačními programy iGO8 a Primo seznámit je
- Kód: Vybrat vše
www.tomasii.cdc.cz
Takže alespoň rámcově ke tvému obšírnému dotazu, aby ti alespoň trošku ušetřil práci:
Každá verze Primo přináší něco jiného a proto je tu vlákno
iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8Navon 750 má rozlišení 480x272 a data.zip s tímto rozlišením je již přímo v defaultní verzi Primo
Skin diMka pro primo 1.1 a 1.2 lze najít na
diMka webu a poslední verze je v1.3.5 nebo diskusi o něm na tomto fóru
zderadary pro Primo najdeš
zdeZávěrem mi dovol, abych ti popřál brzké uzdravení a mnoho dalších užitečných poznatků na tomto webu a v důsledku toho i lepší náladu