Navíc v současné podobě s těmi doplňkovými soubory jsou bez konkurence.
 Navíc v současné podobě s těmi doplňkovými soubory jsou bez konkurence.| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Danny_S píše:addam> Popisná nebo jen evideční?
... a to bude nějaká spešl mapa, že tam budou i popisná čísla nebo se to bude řešit nějakým extra souborem?
Danny_S píše:Ted už jen, aby se objevil skladem a za kolik a už jsou nějaké fotky a přesnější specifikace?
Díky za info.

Danny_S píše:vovi> Takže s mapami od CEDY 2010 mi to nepůjde?
Tak to je nemilé, protože NQ má snad horší algoritmus než CEDA.

Danny_S píše:addam a jasper> No, já jsem v jednom foru četl, že NQ má výborné mapy pro Západ, ale že pro střední a východní EUropu se vyplatí spíše používat regionální mapy.
Zkoušel jsem jednou mapu od NQ - asi 2009.Q4 nebo Q3 - a ta byla fakt příšerná, takže jsem se vrátil k TA.

Danny_S píše:addam> Nevíš asi, jestli ta vytoužená 750 má už USB 2.0 nebo pořád jen 1.1 jako všechny předchozí modely?

honzon píše:Ahoj, mám zájem o NAVON N750, ale jelikož jej ještě nemáš v nabídce, tak se nedá objednat (předobjednat, zamluvit) . Nebo jsem něco přehlíd ? Bude v první várce dost kusů ?
 Nicméně pokud chceš, tak mi můžeš poslat email na adresu dotazy@entershop.cz - do emailu napiš větu "chci být informován o naskladnění modelu N750" a jakmile zásilka fyzicky dorazí do ČR, tak Ti pošleme email s oznámením o naskladnění. Tímto způsobem u mám v seznamu "čekatelů" už několik stovek zákazníků, kteří na N750  čekají...
  Nicméně pokud chceš, tak mi můžeš poslat email na adresu dotazy@entershop.cz - do emailu napiš větu "chci být informován o naskladnění modelu N750" a jakmile zásilka fyzicky dorazí do ČR, tak Ti pošleme email s oznámením o naskladnění. Tímto způsobem u mám v seznamu "čekatelů" už několik stovek zákazníků, kteří na N750  čekají...execzutor píše:Možná takovej hloupej dotaz (chápu že dokud to nemáte v ruce není nic jistého):
Dočkáme se N750 do konce měsíce? Nutně totiž budu 1.8. potřebovat navigaci (současná umřela), tak nevím jestli teď objednat N660 nebo čekat N750 (pro těch pár červenejch "+" který stojí za to). díky za jakoukoliv reakci.
 Nicméně já osobně doufám, že teď už by to měla být opravdu otázka několika dnů....
  Nicméně já osobně doufám, že teď už by to měla být opravdu otázka několika dnů.... A to se týká výrobců navigací, mobilních telefonů, fotoaparátů, výpočetní techniky, atd.
 A to se týká výrobců navigací, mobilních telefonů, fotoaparátů, výpočetní techniky, atd.

Zpět na NAVON - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků