Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon N470

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Re: Navon N470

Příspěvekod Ivo K v 02 pro 2009 19:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vovi, Addame, ještěže slyšíte aspoň ty hluboké tóny. :lol: :lol: Ty jsou mnohem důležitější!! :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jirka_CZE v 12 pro 2009 19:23

Zdravim uvažuji o koupi NAVON N470Q, iGO8 a v jedné videorecenzi jsem viděl, teda slyšel, že se před každým hlasovým povelem ozve "gong". Jde tento zvuk vypnout, nebo změnit hlas ve kterém to nedělá?
Je to pro mě docela zásadní otázka. A jste spokojeni s touto navigací, bo nikde se o ni moc nepíše :)
Jirka_CZE

Příspěvekod SvoDa v 12 pro 2009 19:33

do sys.txt dopiš
[sound] ; nastavení zvuku
ding=0 ; počet "cinknutí", které se ozvou vždy před hlasovým pokynem ...< 0,1,2>
více viz viewtopic.php?p=5187#p5187
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brco v 29 pro 2009 17:20

Zdravim,

mam doma Navon N470 s Amigo a ked kliknem na ikonu navigacie, nic sa nedeje. Proste sa nespusti. Multimedia idu v pohode, aj kartu vidim, ked chcem vybrat napr. fotky. Vsetko je origo a robi mi to od zapnutia. Nie je prosim nejake riesenie, nechce sa mi to posielat hned na reklamaciu. Napriklad da sa urobit aj tvrdy reset? (taky co vsetko vymaze do default stavu, nie iba soft reset na zadnej strane).
brco

Příspěvekod Jirka_CZE v 29 pro 2009 19:44

jukni na kartu jestli máš toto pořadí složek:
X:\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
kde "X" je číslo "disku" neboli karty
jestli se ti ten .exe soubor jmenuje jinak např.: iAmigo.exe, tak ho přejmenuj na MobileNavigator.exe (to samé platí i pro složku s navigačním programem, nesmí být čistě jen na kartě, ale právě ve složce MobileNavigator)
Jirka_CZE

Příspěvekod brco v 02 led 2010 13:23

No skusil som to, ale nepomohlo. Inak mal som to tak, ze SD/Amigo/Amigo.exe. Urobil som cestu SD/MobileNavigator\úamigo/MobileNavigator.exe No nepomohlo to. Nevies este o inom sposobe?
dik
brco

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2010 13:14

Proč tam cpeš doprostřed ještě to amigo? SD/MobileNavigator\amigo/MobileNavigator.exe :?:
proč tam střídáš sklon lomítek :?:
Píšeš, že máš Navon 470+amigo a opravdu se jmenuje tvůj exáč na kartě mobolenavigator.exe :?: Pokud vím, a jak mi psal Addam, u
Originál SD karta NAVON s programem iGO8 má strukturu ROOT\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
Originál SD karta NAVON s programem iGO AMIGO má strukturu ROOT\AMIGO\AMIGO_PNA.exe

Čili, pokud se ROOT karty jmenuje "Storage Card" (což zjistíš připojenín na PC), tak
u SD karty NAVON s programem iGO8 by to mělo vypadat takto
[folders]
app="Storage Card\MobileNavigator\MobileNavigator.exe"

a nebo
u SD karta NAVON s programem amigo takto
[folders]
app="Storage Card\AMIGO\AMIGO_PNA.exe"

Prostě cesty musí být namapovaná tak, jak se ten adresář a exáč v něm na kartě opravdu jmenují, což si snadno ověříš vložením karty přes čtečku do PC.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod LamaN470 v 12 led 2010 14:32

Dobry den vespolek,
mam taky problem..Kupil som si navigaci Navon N470 PRO s apliakci igo8, dostal som k tomu turisticke mapy SR+CR zdarma..dlho som na to kaslal az jedneho pekneho dna som si povedal ze to skusim naisntalovat. Po spusteni instalacie mi vypisalo ze nie je dost miesta na disku, tak som zrusil instalaciu. Po zapnuti som ostal milo prekvapeny, pretoze mi neslo spustit navigaci. Fotky, hudba a ostante veci funguju, len to co potrebujem nejde :( vedeli by ste mi stym nejako pomoct? Vopred Dakujem
LamaN470

Příspěvekod SvoDa v 12 led 2010 14:35

Předpokládám, že smartmaps byl na jiné origo kartě, nebo na CD s tím, že si smartmaps máš dát na jinou kartu a SW přes net registrovat (aktivovat).
V případě, nedostal-li jsi samostatnou kartu se smartmaps, tys nechal v Navonu při instalaci smartmaps tu origo kartu s iGO8?
Naposledy upravil SvoDa dne 12 led 2010 14:41, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 12 led 2010 14:38

Nejspíš se ti přepsaly spouštěcí soubory navigačního programu.
Pokud si netroufáš s "laborováním" co se v navigaci změnilo(přepsalo), tak bych volil cestu obnovy dat z přiloženého DVD. Doufám, že jsi ho k navigaci dostal.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na NAVON - specifické postupy