Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 na mio moov 360

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod kochy v 20 bře 2010 13:51

Mne psal taky na sz a poradil jsem mu zmenit com a frekvence v gps nastaveni.jenom preklikat.Musi se dat pryc fajfka a prenastavit a fajfku zas vratit.
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
Uživatelský avatar
kochy
 
Příspěvky: 152
Registrován: 12 bře 2010 18:14
Bydliště: Domažlice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 13:56

Asi by měl začít prázdným sys zjistit frekvenci,doplnit atd. pak postupně doplnit ostatní ;)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod fabio1 v 20 bře 2010 21:16

...děkuji oboum za rady, udělal jsem to dle kochyho, a fachalo to hned napoprvé, byl jsem to i vyzkoušet, teď snad už poslední dotaz, jak rozchodím TMC, když pustím MioMap, tak to fachá, a iGO to nejede, děkuji za rady!
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 14:35
Bydliště: Turnov

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 21:24

Máš ohledně TMC zápis v sys.txt???
[tmc]
;port="COM,1" ; nastavení portu TMC
;baud=38400 ; nastavení přenosové rychlosti TMC
;source="gns" ; nastavení zařízení - možnosti: harman eten galik opentmc2 opentmc1 hyundai samsung amaryllo royaltek gns
auto_detour_calc=1 ; povolit automatický přepočet
announce_total_route=1 ; ohlásit pro celou plánovanou trasu (0=VYP, 1=ZAP)
ignore_all_events=0 ; ignorovat všechny TMC události (1=ignorovat, 0=použít)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod hladik2 v 23 bře 2010 07:36

opět je spuštěno forum Mio4U,pohledej tam
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod deusexx v 23 bře 2010 11:31

To fabio1 Tak jak chlape,už ti to jede to TMC? Psals něco o fotkách,tak je sem upni.Víc hlav,víc ví.Dej sem,co máš v sys.txt a strukturu adresářů v iGO.Hlavně ty dll knihovny.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod fabio1 v 25 bře 2010 20:14

zabil jsem s tím trochu dost času, a nevím, jestli jsem na konci, nebo v pr...., mezitím se mi podařilo rozchodit TMC na HTC Touch Pro, funguje to super, ale tady je info, kam jsem se dostal s tím MIO MOOV...
soubor sys.txt:
[device]
type="MIOC320"

[GPS]
Found=vsp2:,57600,8N1,none

[interface]
show_tmc_eventlist=1

[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=2500
3dcarsizemax=5000
3dcarsizemul=25000

[settings]
accident_recalc=0
accident_map=1
accident_panel=1
closed_recalc=0
closed_map=1
closed_panel=1
heavy_recalc=0
heavy_map=1
heavy_panel=1
congestion_recalc=0
congestion_map=1
congestion_panel=1
roadworks_recalc=0
roadworks_map=1
roadworks_panel=1
closures_recalc=0
closures_map=1
closures_panel=1
danger_recalc=0
danger_map=1
danger_panel=1
weather_recalc=0
weather_map=1
weather_panel=1
police_recalc=0
police_map=1
police_panel=1
invalid_recalc=0
invalid_map=1
invalid_panel=1

[tmc]
port="COM,1"
baud=57600
source="gns"
auto_detour_calc=1
announce_total_route=1
ignore_all_events=0

soubor system.ini:

[map]
rasterorder=""
viewpreset_front1="30,100,7200,10"
viewpreset_front2="140,7000,6000,10"
viewpreset_top="600,50000,225,10"
viewpreset_front3="140,7000,6000,10"
map_mode="3D"
follow_gps="0"
rotation="3238"

[route]
allow_uturn="1"

[screen]
nightmode="0"

[smartzoom]
auto_follow_on="0"

[timezone]
index="31"
auto_index="316"
tzbias="-60"
tzdbias="-60"

[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_baud="57600"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="1"
saved_last_tuning_mode="0"
saved_last_frequency="909"
auto_tuning="0"

[warning]
speedcam_warning="1"

zkoušel jsem různý nastavení uvnitř obou souborů, ale už nevím kudy kam, pokud máte někdo nějaký nápad, zkusím...ještě screenshot kam až jsem došel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 14:35
Bydliště: Turnov

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod deusexx v 25 bře 2010 22:15

Tak přesně toto jsem viděl,když byl vadnej TMC přijímač.Ale tys tu psal,že na miomap to šlape.Ještě zaškrtni automatický ladění.Je to na tom obrázku nahoře.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod vovi v 25 bře 2010 22:39

Nevím, třeba mi to některý uživatel Moovek vyvrátí, ale já jsem kdesi zaslechl, že Moovka vznikla natruc po rozchodu Mitacu s NavnGo a ta první (řady 200 a 300) jsou udělaná schválně tak, že jejich TMC přijímače používají protokol, se kterým si iGo nerozumí. Já na Moov330 také TMC pod iGo8 nerozchodil.
Každopádně bych ale na tvém místě ze SYSu vyhodil to
[device]
device="MIOC320"
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7414
Registrován: 16 čer 2008 19:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod fabio1 v 25 bře 2010 22:58

tak jsem tomu věnoval zase celý odpoledne, asi máš pravdu, prostě to udělali natruc, a spolu to prostě nefunguje.....
taky jsem mazal a přidával různé zápisy, ale tato poslední rada udělá iGO nefunkční, takže to tam musím ponechat, jenom pořád nevím, jestli je tato moje identifikace (kód pro MIO MOOV 330) správná, od někud jsem si to pamatoval. Takže takto to naviguje taky, ostatní jsem smazal.......

sys.txt
[device]
type="MIOC320"
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 14:35
Bydliště: Turnov

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron