Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 na mio moov 360

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod kochy v 20 bře 2010 11:55

Bud zdrav.Taky jsem se s tim trapil,ale zkus dat com2 a frekvenci 57600
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
Uživatelský avatar
kochy
 
Příspěvky: 152
Registrován: 12 bře 2010 18:14
Bydliště: Domažlice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod fabio1 v 20 bře 2010 13:13

nj, ale nevím kde, a asi musím i změnit v souboru sys.* typ zařízení, ale nevím jak se označuje MIO MOOV 330 FFU, díky za pomoc
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 14:35
Bydliště: Turnov

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 20 bře 2010 13:26

@ fabio 1
kochy tím myslel přidat do sys.txt zápis
[gps]
port=2
baud=57600
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod kochy v 20 bře 2010 13:28

I tak se to da,ale to je na mne slozity :D .ja to v miu zmenil uplne normalne bez zasahu do syst.
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
Uživatelský avatar
kochy
 
Příspěvky: 152
Registrován: 12 bře 2010 18:14
Bydliště: Domažlice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 20 bře 2010 13:30

Tak mu napiš jak? Já to MOOV neznám.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod kochy v 20 bře 2010 13:33

Ja to nemyslel spatne.uz mu to chodi.Muzu se zeptat na neco i kdyz to sem nepatri?marne spekuluju jak nastavovat hodnoty v syst. ktery tam nejsou.mam to uplne prazdny.teda skoro.treba jsem opravdu deb..,ale nejak tomu porad nerozumim i kdyz jsem to tu procital.dekuju
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
Uživatelský avatar
kochy
 
Příspěvky: 152
Registrován: 12 bře 2010 18:14
Bydliště: Domažlice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 13:38

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/systxt.html

Tady to máš vysvětlený od odborníků
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 20 bře 2010 13:39

A tady jsi četl také?
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... =148#p5187 vovi tu rozepsal, jaký zápis co upravuje.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod kochy v 20 bře 2010 13:44

tak tam jsem asi nebyl. syst.txt je doufam jen jeden.neni jeste nekde nejakej zasitej,protoze ja tam mam jen tri zapisky.abych to shrnul,vse co potrebuju tam musim dopsat nebo je lepsi se do toho nejak moc nevrtat.dik
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
Uživatelský avatar
kochy
 
Příspěvky: 152
Registrován: 12 bře 2010 18:14
Bydliště: Domažlice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 20 bře 2010 13:47

kochy píše:Ja to nemyslel spatne.uz mu to chodi.


Já to ani špatně nedral, ale štve mě jedna věc. uz mu to chodi Jak? Mně psal dotaz pře SZ, předpokládám, že tobě taky. Já mu něco poradil, tys mu něco poradil, ale pokud bude mít někdo jiný stejný problém. Jak ho vyřeší? Čím je to tedy možné upravit u mio moov 360 :?: :?: :?:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron