Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 na mio moov 360

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod dalanik v 06 lis 2009 15:52

vovi píše:Dnes jsem (čistě náhodou :oops: ) objevil, že mezi námi je skutečný expert na MOOV 360 - a mimochodem i autor skvělého unlocku "Visual GPS" ... dalanik.

Spoustu informací o MOOV najdete na jeho webu (má ho i v podpisu, ale nesmí vám vadit angličtina). Dalibore, dobrá práce! A díky za další inspiraci, co a jak udělat s mým, zatím na zvelebení čekajícím MOOV 330 ;)


Konecne jsem se donutil udelat "odlehceny" navod k instalaci v cestine :-)

Kód: Vybrat vše
http://projects.lanik.org/GPSProject_00CZ.htm


D.

P.S.

A novou verzi Visual unlocku v1.09.02:

Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/314687139/visual_GPS_v109.02.rar


Všechny linky je nutné dávat do kódu,všichni mi tím ušetříte práci.Děkuji.Jarouš
Uživatelský avatar
dalanik
 
Příspěvky: 106
Registrován: 04 čer 2009 10:46
Bydliště: Praha

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod favo222 v 08 led 2010 16:40

Zdravím. Na mio 360 mám spravený unlock (velký Cobia). Nahrané Igo 8.3.4 102... proste to najnovšie. Nahral som tam skin Dimka, upravený aby fungoval na 8.3.4 a vypíše Out of memory. Čo môžem vymazať? Ako troška zväčšiť Ram-ku??? Všetko je dobré, správne verzie, nemiešal som Amigo, 8.3, 8.0 atď. Alebo to musím downgrade-núť??? Verzia unlocku je 3.0 release 47. Bez skinu to aspoň nabehlo ale neskúšal som v ostrej prevádzke. Je to pre kamaráta a chcel to mať také pekné, vyčačkané...

Ďakujem...
favo222
 
Příspěvky: 39
Registrován: 02 zář 2009 00:35

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod dwnldr1 v 08 led 2010 18:54

Servus chlapci,

potreboval by som menšiu pomoc ohladom Igo 8.3.4.102680 a sys.txt.

1 - Chcem sa spýtať,či je možné v igo8 sys.txt ako napr. v ini súbore MioMap nakonfigurovať cestu zvlášt pre mapy a zvlášt pre app ?

2 - Ak to možné je,tak súbory mapy možu byť len jednom mieste alebo je možné zadať viacero ciest?Príklad : zopár máp na My Flash Disk a zopár na SD

Díky
dwnldr1
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 led 2010 17:17

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod dwnldr1 v 08 led 2010 18:55

favo222 - práve ,,instalujem,, na Moov 330 Igo8,viď otázka hore. Odľahčenie by som ja osobne hľadal v data.zip , branding.zip /sú verzie aj pre slabšie stroje/ , vymazaní obsahu content/buildings a content/phoneme. Osobne ešte neviem ako sa to správa v praxi,ale viem,že na starej šunke C250 to s odľahčenou verziou Igo8 /myslim branding,data,content....atd atd/ fičalo o stošesť...Tvojmu kamošovy vysvetli,že k načačkanému iGO8 treba aj načačkanú mašinu.Skús mu nejak vysvetliť,že ak zablúdi v Neapole a Mio resp. iGO mu kvoli ,,načačkanosti,, zamrzne,tak sa bude mocť jedine pozerať na krásny display a von oknom...Každý si robí čo chce,ja sa osobne snažím aby bolo všetko radšej plne funkčné+použiteľné,spoľahlivé,presné,rýchle ako sa len dá.A to čo je tam za skin resp. autíčko namiesto šípky mi je jedno :)
dwnldr1
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 led 2010 17:17

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 08 led 2010 19:04

dwnldr1 píše:Chcem sa spýtať,či je možné v igo8 sys.txt ako napr. v ini súbore MioMap nakonfigurovať cestu zvlášt pre mapy a zvlášt pre app ?


Je to celkem jednoduché. Na MFD komplet iGO8, včetně content, kde ve složce map umístíš jen mapy ČR a třeba sousedních států, prostě jen ty, které tam chceš. Na SD vytvořit složku iGO8/content/map (tzn. v content krom složky map žádná jiná) do složky map na SD nakopírovat všechny ostatní mapy. V sys.txt potom není potřeba žádný zápis, alespoň takto mi to funguje v Mio C720.
Dalším řešením je na MFD nechat složku map v content prázdnou ( popř jen basemap a průjezdní mapy) na jednu SD pak stejným postupem jako výše dát mapy třeba NQ, na druhou mapy TA, a dle potřeby je můžeš měnit.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod dwnldr1 v 08 led 2010 19:22

amater - ďakujem za reakciu,rozumiem..hned to vyskusam..Takze na SD zlozku ,,igo8/content/map,, t.j. takisto ako ho mam na MFD?Ešte by som sa ťa chcel spýtať ,keď už hovoríme o mapách :
1 - možem ich kombinovať /TA,NQ.../,bez ujmy na stabilite systému resp. neskoršich problémov?
2 - druhá otázka bude asi nezodpovedateľnám,ale mapy ktorého výrobcu odporúčas?
3 - ako sa označujú verzie máp jednotlivých výrobcov?Pýtam sa preto,pretože som jeleň z oho,aby som určil či napr. mapa Nemecka je novšia od Navteq označená xyz alebo je novšia Nemecká mapa od TeleAtlas označená xyz...

priklad : Germany83N_2009.Q2_090903.fbl - 127MB
Germany83TA_2009.09_091026.fbl - 148MB

Mám sa riadiť veľkosťou alebo posl.číslami 090903 a 091023 ?Čo odhadujem na nejaký dátum aktualizácie
Ďakujem ti
dwnldr1
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 led 2010 17:17

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod Jarouš v 08 led 2010 21:55

Ty čísla jsou datumy vydání aktualizace v anglickém formátu,tedy rok,měsíc,den.Podle mého názoru,by jsi se měl řídit datem aktualizace a ne velikostí,protože v novějším souboru může být větší komprimace dat.Tedy rozhodně se velikost nerovná aktuálnosti.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Cubot P20
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5720
Registrován: 01 črc 2008 15:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod amatér v 08 led 2010 22:16

Jen bych doplnil Jarouše.
Obecně platí, že pro státy západní Evropy je lépe používat mapy Navteq, pro státy střední Evropy jsou lepší mapy TeleAtlas, pro Balkán a Pobaltí jsou doporučovány mapy regionálních vydavatelů (Emapa, CarteBlanche, OSM ...). Ve většině případů kombinace různých dodavatelů v jednom content problémy nedělá, to ale nic nemění na tom, že se může při plánování objevit hláška (Mapa je izolovaná), jde prostě o odzkoušení optimální kombinace.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod a.mroz v 03 úno 2010 08:15

Mam k vam dotaz setkal jste se nekdo na moovku se samovolnym rozsvecovanim displeje za pouziti dalanikova unlocku. Vse je super a maka to jak ma jen kdyz se vypne navigace (uspanim) tj. Kratky stisk horniho tlacitka. Tak se po nejake chvilce rozsviti displej sam od sebe jako bych jej znova tim cudlikem zapnul. Nechapu cim to? Nemate nekdo tucha?
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
Uživatelský avatar
a.mroz
 
Příspěvky: 440
Registrován: 31 pro 2008 17:57

Re: iGO8 na mio moov 360

Příspěvekod SvoDa v 03 úno 2010 08:18

děje se to v režimu spuštěného iGO8 nebo i v rámci menu spouštěče, popř. origo menu přístroje ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník