Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Firmware pro Mio C520 a C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2011 11:40

neboj, ona se při aktualizaci FW, po jejím úspěšném dokončení objeví hláška, že byl FW v pořádku aktualizován a pak se se ještě objeví možnost "aktualizovat" i mapy a tam již dál v klidu "ne" nebo tuším klikneš rovnou na "konec" a celý aktualizační SW se ukončí a můžeš odpojit šochtli od PC
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod gsmmania v 07 říj 2011 12:21

vsetko prebehlo OK
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Luke v 02 zář 2012 09:49

Addam>
Nemáš také náhodou FirmWare k Miu C725? ;-)

Přišel jsem v ní o MainShell.exe a nechce mi naběhnout. :-(

Díky moc. :-)

Vím, že tohle vlákno není k tomuto typu, ale žádné takové jsem zde nenašel a nechci zbytečně kvůli jednomu dotazu zakládat nové.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod addam v 03 zář 2012 13:49

To bohužel nemám.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod skipi1 v 06 led 2013 16:09

Skusal niekto na mio c520 verziu firmware C520_EEUT (MioMap2008) (ROM_V1.00.0003), fungovalo by to? Momentalne tam mam C520_EEU (R02.3.9911.1018). Raz som mal mio c220 a nabiehala mi len oranzova obrazovka tak som tam nahodil firmware miomap 2008 [povodny bol miomap v3.2]. Preto sa pytam ci to niekto skusal na c520.
skipi1
 
Příspěvky: 14
Registrován: 22 zář 2011 10:12

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod happy66 v 06 led 2013 16:43

Pokud chceš docílit oranžové obrazovky, tak si tam ten firmware natáhni. Pokud ne, tak si tam nechej ten co tam máš, je totiž nejnovější a tudíž aktuální.... :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod mafian v 20 lis 2013 20:13

Ahoj všem, prosím o radu mám Mio C720b do ktere jsem nainstalil Igo Primo dle návodu, dal patch upravil sys a když chci spustit igo tak si vyberu jazyk pak ukazatel o kousek poskočí při načítání a pak proběhne restart navigace. Nevíte někdo co s tím?
Nemuze byt spatne ze mam fw R01?
mafian
 
Příspěvky: 21
Registrován: 19 srp 2013 11:04

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod amatér v 20 lis 2013 20:42

Tak s tímto opatrně Mio C720b není Mio C720!
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Mio+C720b
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod lális v 11 črc 2015 13:28

tak ještě jednou...zdravím místí guru...včera se mi na mém miu c520 objevila tato hláška...nevíte co s tím?...."application mainshell exe has performed an ilegal operation and will be shut down.
in the problems persisit contact the program vendor
a ještě přo upřesnění, těžko přeinstaluji SW, když se do mia vůbec nedostanu...díky všem..
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod happy66 v 12 črc 2015 20:00

Zkusit přeflešovat pomocí servisní karty.....návod zde najdeš.
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků