Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Firmware pro Mio C520 a C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Miroš v 09 kvě 2011 15:15

To samé jsem mu psal o tři příspěvky výše. ;) Přehrával jsem to rovnou na R02+3-9911-1018 a bez problému.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 774
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod amatér v 09 kvě 2011 15:21

Jsou to všechno věci několik let staré, kdo si to má všechno pamatovat. :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod wine v 09 kvě 2011 16:00

Děkuji všem už to frčí, minule jsem zůstal viset na jazyku, tak jsem se radši zeptal. :)
Dělám si zásoby mio c 520. ;)
Mio C520
Lenovo P780
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
wine
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 167
Registrován: 12 dub 2009 09:23
Bydliště: Brno

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Ton@l v 29 čer 2011 13:40

Nevi nekdo kde sehnat fw R40+3+9939+1011 nemuzu ho nikde najit?

Dik za odpoved
Ton@l
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 čer 2011 13:06

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod gsmmania v 06 říj 2011 21:25

Na C720 mam R39-3-9939-0705, nechcem ho zatial menit kvoli tomu aby som mohol riesit ppath.txt
ked do MIOMAP/MIOMAP dam obsah zlozky IGO8 a igo8.exe premenujem na miomap.exe tak nabehne po zapnuti rovno IGO alebo to MIO menu s nastaveniami prehliadacmi a s tym, ze ikona MIOMAP bude spustat IGO ?
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2011 05:59

Ano, i toto je řešení.
Už si moc nevzpomínám, ale myslím, že bys neměl mít nikde už původní MioMap, jinak si jej to pořád hledalo, ale když tam bude jen iGO, pojmenováno na MioMap, půjde to.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Ivo K v 07 říj 2011 07:44

Jj. Pamatuješ si to dobře. Původní navigační SW MioMap nesmí na flash disku být, jinak se spustí, i když ve složce MioMap/MioMap bude iGO8. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod gsmmania v 07 říj 2011 09:21

Chlapi, este jedna vec, ked mam v C720 R39-3-9939-0705 a MIOMAP v3.3 Jan 10 2008,
mozem aplikovat update R02+3+9913+1018 ? MIOMAP ma netrapi, ze mi prepise novsie mapy starsimi, lebo aj tak sa namiesto MIOMAP planuje pouzivat IGO. Spravne som pochopil varovanie addama z prvej strany vlakna ?
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Ivo K v 07 říj 2011 09:34

Ano, můžeš.
Potřebuješ ale poslední verzi FW, která je společná pro regiony 9913 a 9939.
Píšu o tom ZDE.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod gsmmania v 07 říj 2011 11:03

update map nema zmysel robit, staci update firmware
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků