Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod srneček v 13 pro 2009 12:29

Zdravím všechny a prosím o radu, pokud mi někdo pomůže.
Kamarád mě poprosil o instalaci IGO na mio moov 210, vše proběhlo ok, igo běhalo, až na nedostatek paměti, tak jsem chtěl zkusit nějak poladit soft, aby to valilo bezproblémů a chybička se vloudila.
Po apnutí se zobrazí hláška: "Program application cannot be found." a nepřipojí se k pc. Přesně vím jak tutochybu opravit (vím co jsem kde přepsal a vše mám zálohovaný), ale nevím jak se dostat do navigace a změnit jméno souboru.
Nůže mi prosím někdo poradit???
Byl by jsem strašně moc vděčnej, předem díky všem.
srneček
 
Příspěvky: 4
Registrován: 18 kvě 2009 05:34

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod vovi v 13 pro 2009 13:36

Pokud máš v iGo skin, který dovoluje spouštět externí aplikace (např. Gurjon 6.x), pak stačí do bočního menu dostat třeba Total Commander.

Jestliže ale v iGo tento skin nemáš (a ani Total Commander ne), pak by tam ten skin měl jít podstrčít na kartě v adresáři "karta"/iGo8/Content/skin (jména je třeba dodržet, za "karta" si doplň konkrétní název karty v MIO210); TC může být na kartě třeba v rootu.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod srneček v 13 pro 2009 15:17

Asi jsem to špatně napsal, ona se ta hláška zobrazí ještě před naběhnutím IGO, takže tam nemůžu dát skin, kterej by mě nechal něco změnit.
Aby nedošlo k dalšímu omylu, tak tady je odkaz na video, kde je natočený co ta šochtle dělá, když ji zapnu:
(zvuk ve videu je z tv co mi jela za zády, tak raději vypnout nebo ztlumit repro)
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/03132/Video000.avi_1.99MB.html
srneček
 
Příspěvky: 4
Registrován: 18 kvě 2009 05:34

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod josfiala v 11 bře 2011 10:23

AHOJ,
POTŘEBOVAL BYCH PORADIT.
Mám MIO MOOV 200 / n177 / a nejde mi spustit unlock z adresáře Cobia_300_32.
Jako kdyby Mio nevidělo SD kartu.Pokud se připojím k PC,tak se mi zobrazí jak Flash disk tak obsah SD karty.
Při bootování mi píše . :COBIA300.V1.00.0018.
Díky za radu.
Josef
P.S.tento unlock mám vyzkoušený na jinýck MOOV 200,takže chyby není v unlocku,ale buď ve špatně pojmenovanám adresáři COBIA nebo ve Windows,které nevidí kartu.
Uživatelský avatar
josfiala
 
Příspěvky: 145
Registrován: 08 pro 2008 12:12
Bydliště: Praha IX

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod jojo v 11 bře 2011 13:52

popisy moov 200 vyskusaj inu verziu mohla by byt Cobia_300_64.
Moov 200 - European: Cobia_300_32, North American: Cobia_300_64_NA, Australian: Cobia_300_32_AU
Moov 200u - European: Cobia_300_64, North American: Cobia_300_64_NA, Australian: Cobia_300_64_AU
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod josfiala v 11 bře 2011 14:15

Díky zkoušel jsem všechno ale Cobia_300_64 mě nenapadlo použít.
Po přejmenování se unlock hned rozeběhl.
Takže díky.
Vyřešeno !!!
Uživatelský avatar
josfiala
 
Příspěvky: 145
Registrován: 08 pro 2008 12:12
Bydliště: Praha IX

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod seburag v 19 srp 2011 18:40

Tak se mi po různých pokusech podařilo v mojí MOOV 200 zprovoznit mio-moov-unlock.Po zapnutí mi to hodí hlášku:ERROR a dále:window "smartST_CE could not be found.line:waitFor (smartST_CE,2)
pokud ji potvrdím OK, zmizí a na modré ploše je jedna ikona smartST přes kterou spustím miomap.Jak na tuto plochu dostanu ikonu IGO8 které mám na sd abych to mohl spustit??A jaký nejnovější IGO8 mi vlastně pojede v mojí moov 200? Díky petr


Zkontroluj Autorun.mscr ve složce Program Files/Unlock, zda se nezměnil. Musí obsahovat toto:
Kód: Vybrat vše
Run("\My Flash Disk\Program Files\MioMap\MioMap.exe")
WaitFor("MioMap", 2)
Kill("MioMap.exe")

Kdyžtak to oprav, potom by ti už neměla hláška vyskakovat a na ploše budeš mít pro spouštění MioMap pouze jednu ikonu.
seburag
 
Příspěvky: 1
Registrován: 19 srp 2011 18:29

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod honzino v 03 srp 2013 14:46

Mám problém po nahrátí iGO_Primo_2.4__9.6.13.267029 na navigaci MIO MOOV 200 (N206), mi systém hlásí Out of memory neví někdo jak to upravit a nebo dát jinou verzi iGO PRIMO?
honzino
 
Příspěvky: 2
Registrován: 13 říj 2011 17:33

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod Labant Jan v 03 srp 2013 17:21

MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod honzino v 03 srp 2013 17:25

Diky, ja mam navigaci kde je 32 MB interni pamet a kartu mam 8GB, haze mi to problem s out Of memory
honzino
 
Příspěvky: 2
Registrován: 13 říj 2011 17:33

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron