Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 08:31

Protože to je MOOV 360, omlouvám se, asi jsem to nenapsal dost jasně, ale tady je jen Téma pro MOOV 200, což by mělo fungovat stejně.Jediné , co se mi ukázalo po nalezení GPS byl port 2 a baud 9600, ale na 100% si jistý nejsem, protože to za mžik odpojí, ale neprobarvené zůstane port 2, baud 9600, tak jsem myslel, že je to on.
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 08:34

Navíc abych řekl pravdu, nevím jak z origo MioMap 2008 zjistím port, je to tak očesaný soft, že mi připadá, že tam nic není :D
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 19 čer 2009 08:39

No dobrá a co to dělá s tím MioMap 2008.Tam se to taky odpojuje?Kde to v něm zjistit,ti neporadím,bo jsem včera dělal pořádek na disku a v rámci úspory místa jsem ho máznul. :( Ale někdo se určitě najde,kdo ti poradí kde to vyčmuchat.Už si nepamatuju,kde se to tam zapisovalo.Mrkni jestli tam není něco jako je SAVE v iGO8 a nějakej soubor v něm s koncovkou *.ini
tam by se to mohlo zapisovat.
Edit
Tak jsem trochu začmuchal :) a je tam miomap.ini přímo v rootu.A tam je to na 99% uložený.Kukni se a vyčti si tady to:
[GPS]
Found=com2:,57600,8N1,none
Pak si ale napiš to,co tam budeš mít ty.Toto je příklad :!:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 08:48

MioMap 2008 jede v pohodě, teď jsem koukal na to .ini, je tam toto:
[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none
zkusím to napsat k iGo8 do sys.txt, ale zajímavé je, že při autodetekci se port 1 nenabízel. Hledalo to jen v portu 2 a 9 :ugeek:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod Ivo K v 19 čer 2009 08:54

Vojto, tak ho nenapínej a napíš jakto máš ty v Moov 330. ;) :lol: :lol: Já vím, že je ještě ve výstavbě, ale přijímač GPS Ti už chodí, nebo ne?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5546
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 19 čer 2009 08:55

Mě se hned ten baud zdál nějak podezřele pomalej.Pak písni,jak to dopadlo ;)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 09:24

Tak se podrž, nakonec to byl port 2 a rychlost 57600. Koukal jsem tady :
http://forum.mio4u.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=315
Teď už jsem :lol: :lol:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 09:25

P.S.Díky za help !! :idea:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod vovi v 19 čer 2009 09:31

MOOVko dnes zůstalo doma na stole :(

Pokud se pamatuju, tak jsem tam to COM2 a baud=57600 dával a šlapalo to.

EDIT: Tak už je to zbytečný, než jsem vyhrabal zálohu na flešce, tak sis to našel :D
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7414
Registrován: 16 čer 2008 19:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod somik v 19 čer 2009 09:34

I snaha se cení :D :D
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron