Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod klekon v 25 dub 2009 18:11

Zdarec,

muze mi nekdo poradit jak nainstaluji iGO8 do Mio Moov 200? Dle jednoho navodu jsem se snazil tuto instalaci provest, ale asi nejsem tak sikovny jak jsem si myslel a instalace se mi nezdarila. Proto pokud nekdo vi jak na to, prosim dejte mi vedet.

Diky
klekon
 

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 25 dub 2009 19:51

Asi si to půjde.Ale neupřesnils,cos instaloval a jak.Já bych pro začátek použil nějaký unlock.Nebudu nic upřednostňovat....Ale podle mě,to chodit musí.Možná to bude chtít trochu "ořezat",kvůli paměti.Nevím.Písni víc.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod klekon v 26 dub 2009 10:56

Instaloval jsem to dle tohoto navadu, ale skoro vubec se v tom neorientuji. Naistaloval iGO8 na Mio Moov 200 udajne jde, ale me se ani nedari se dostat do Win prostredi v Mio

4B) Mio Moov models only:
i. Create, in the root of your SD card, a folder with one of the following "Cobia" names, depending on your model (Note: filenames ARE case-sensitive):

* Moov 150 (European: Cobia_300L_32, North American: Cobia_300L_32_NA, Australian: Cobia_300L_32_AU)
* Moov 200 (European: Cobia_300_32, North American: Cobia_300_64_NA, Australian: Cobia_300_32_AU)
* Moov 200u (European: Cobia_300_64, North American: Cobia_300_64_NA, Australian: Cobia_300_64_AU)
* Moov 210 (European: Cobia_T300_32, North American: Cobia_T300_64_NA, Australian: Cobia_T300_32_AU)
* Moov 300 (European: Cobia_400_64, North American: Cobia_400_64_NA, Australian: Cobia_400_64_AU)
* Moov 310 (European: Cobia_T400_64, North American: Cobia_T400_64_NA, Australian: Cobia_T400_64_AU)
* Moov 330 (European: Cobia_410_64, North American: Cobia_410_64_NA, Australian: Cobia_410_64_AU)
* Moov 360 (European: Cobia_420_64, North American: Cobia_420_64_NA, Australian: Cobia_420_64_AU)
* Moov 370 (European: Cobia_T420_64, North American: Cobia_T420_64_NA, Australian: Cobia_T420_64_AU)
* Moov 500 (European: Cobia_500_64, North American: Cobia_500_64_NA, Australian: Cobia_500_64_AU)
* Moov 500 R2 (European: Cobia500R2, North American: Cobia500R2_NA, Australian: Cobia500R2_AU)
* Moov 510 (European: Cobia_T500_64, North American: Cobia_T500_64_NA, Australian: Cobia_T500_64_AU)
* Moov 580 (European: Cobia_T550_64, North American: Cobia_T550_64_NA, Australian: Cobia_T550_64_AU)
* Knight Rider: KITT_USA
Example: \Storage Card\Cobia_400_64_NA

If the above does not help you to find the correct folder to use, connect your Moov to your computer and...
a) If you have a file named "app_startup.txt" in the root of your flash drive...
Open it, scroll down to the very bottom and look for the line that starts with RunSDCardExecutable. That line will look something like this...
RunSDCardExecutable(SmartST_CE - Run()): CreateProcess(\Storage card\FOLDER\auto.exe) failed, error 2
...with FOLDER being the folder name that your device requires. Create that folder on your SD card.
b) If you have a file named "version.ini" on the flash drive in \Program Files\Navman\SmartST_CE\...
Open it, look under the [VersionInfo] section for the "Name" entry. Create that folder on your SD card.
c) If you have a file named device.xml in the root of the flash drive, open it in a text editor, look for a string that starts with "Mantas" and create a folder with that name on your SD card.

If, for whatever reason, the app_startup.txt, version.ini and device.xml methods do not work for you, read the firmware version listed (usually in white on black text) when you boot the device up and use the first code that comes after "Cobia." For example, the Moov360's firmware version starts with "COBIA 420", so the folder should start with "Cobia_420" (note the capitalized first letter, the following lower-case and the underscore). After that, for most devices, comes the amount of internal RAM, "_32" for 32MB devices and "_64" for 64MB devices. Finally, North American models append "_NA" on the end and Australian models append "_AU" on the end.

If nothing works for you, try re-formatting your SD card or using an entirely different card, then look for an answer in the forums at www.gpspassion.com

ii. Next, copy MioAutoRun.exe, MioAutoRun.mscr and MortScript.exe to the Cobia folder that you just created and rename the first two to Auto.exe and Auto.mscr, respectively. If the first file is listed in the folder simply as "MioAutoRun" (no ".exe"), then rename the file simply as "Auto" (because it means that the ".exe" is already there and being hidden by the operating system).

iii. Skip to Step 5.
klekon
 

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod amatér v 26 dub 2009 13:23

100x opakované, MioMoov 200 je PNA, ne PDA, tudíž iGO8 se neinstaluje, pouze se kopíruje verze pro PNA.
podívej se sem
Kód: Vybrat vše
 http://forum.mio4u.cz/viewtopic.php?f=132&p=27405&PHPSESSID=c473886ca74c702314f475932a36293d

nebo sem
Kód: Vybrat vše
http://drobecek.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=953

nebo sem
Kód: Vybrat vše
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=117104

nebo
Kód: Vybrat vše
http://navmanunlocked.wikispaces.com/Unlock
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 26 dub 2009 19:28

No dobrá.Tak sis vybral teda unlock.Co já vím,tak se musí vytvořit složka podle tipu mio moovu.Vytvořil sis Cobia_300_32(přesně jak to píšu?) a do ní nacpal Auto.exe and Auto.mscr/musí se tuším přepsat origoš názvy s těmato příponama.A tuším,že ty samé soubory se musí dát aji do rooru karty.Taky přepsané(přejmenované) Nemám to zazálohované,ale už jsem to do nějaké tuším 200 mio moovu cpal.Pokud mě pošlěš co si stáhnul a kde,tak bych tě asi dokázal navézt,popřípadě ti to vytvořit a poslat.
Tady to píše:MioAutoRun.exe, MioAutoRun.mscr a MortScript.exe nakopčit do adresáře Cobia_300_32 a přejmenovat na Auto.exe a Auto.mscr a "možná" :!: script.exe To si nejsu jistej.Možná bych ho nechal tak jak je.Ale vesměs ty dva se přepisují,podle toho,do čeho to chceš dát.
Pokud se ale nepletu,tak jsem to opravdu cpal do 200,ale byl tam problém ani ne s tím unlockem,ale s iGO8.Pokud jsem naplánoval trasu tuším delší jak 10km :!: ,tak to padalo na nedostatek paměti.Možné bych testnul inlock od IvoK.Ale ten bys asi musel předělat podobně jak ti tady píšu.Ale nemám odzkoušeno,jestli by to fachčilo.Pokud to rozjedeš a nebude igo chodit,testni Amigo.Já tu 200ku budu mít doma za 14 dní.Chce tam vyzkoušet to Amigo.Pak bych mohl napsat co a jak.
Ještě se podívej sem.Něco málo se tam řešilo.
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=28&t=267&start=10
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod vovi v 03 čer 2009 18:20

Tak si, pánové, začínám připadat jako naprostý hovado. :oops:

Přestal jsem teoretizovat a vymýšlet a pustil jsem se zprovoznění iGo na MOOV 330. Vymyslel jsem si (těmahle svejma rukama) vlastní cestu - je tam PATHS.XML, tak jsem si ho upravil, aby to spouštělo iGo8 přímo; to jsem pak nahrál přímo do interní paměti. Až potud vše dobře - po zapnutí šochtle se nastartuje iGo8, chytí to signál a vše je OK.
Až na jednu zku.venou drobnost: když chci iGo8 vypnout, tak to nejde - tlačítko "Ukončit" je sice funkční, ale iGo se neukončí. A po resetu naběhne zase iGo8. A při připojení k PC zůstane MOOVko v režimu napájení, iGo běží dál a PC šochtli nevidím takže nemám šanci něco opravit.
Ivovo technické unlock nefunguje, ještě zkusím MIO Pocket. Uvidíme :(
pcbang.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7370
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 03 čer 2009 19:25

Vojto,s tím miopocketem,bys to měl v pohodě odemčít.Podle toho návodu jak tu píšu.Vytvoříš si adresář podle čísla šochtle a přejmenuješ soubory.Nedávej na kartu nic,krom toho softu.Věřím,že si s tím poradíš.Pokud to nepoužíváš a nebudeš si vědět rady(čemuž nevěřím),tak písni.Ovšem divný je,že ten Ivův unlock nešlape.To je podle mě ořezaný miopocket a trochu upravenej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod vovi v 03 čer 2009 20:35

No jestli jsem návod pochopil - do rootu karty složku "Cobia_410_64" (to jméno mám ověřený), do ní ty tři mortscript soubory, dva z nich přejmenovat. Pak je tam ještě složka s dalšíma věcma - u tý jsem si nebyl jistej, jestli má být taky v tý Cobii nebo vedle - zkusil jsem obojí a nic.
Tak teď budu laborovat s Miopocketem.

Ale divný je, že mi to Moovko nevidí počítač - přitom před úpravou bylo vše OK. Jakmile se poprvé rozběhlo iGo, bylo po ptákách a po připojení USB :(
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7370
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod deusexx v 03 čer 2009 20:45

to vovi Ne,do té složky cobia_410_64 jenom ty 3 soubory a dva přejmenovat tuším na auto.exe a auto.mscr.Je to tam v tom TXT..installation methods a 4B.Pokud ti to nenaběhne,tak ty 3 soubory dej z té složky cobia taky do rootu.Taky přejmenovaný.A ta složka MioAutoRun je taky v rootu.Takže dvě složky a tři soubory v rootu.

Ovšem pokud ti po restartu hned naběhne igo,tak si nejsu jistej,jestli se ti ten unlock spustí.Asi to bude chtít tvrdej restart při vytažené kartě a jak to bude startovat,zkoušet tu kartu tam zasunout.Mohlo by se to chytit.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Instalce iGO 8 do MioMoov 200

Příspěvekod Ivo K v 04 čer 2009 10:06

Že nefunguje můj unlock na MioMoov, se vůbec nedivím. MioMoov má "spouštěcí" sobory při vložení SD karty jiných názvů.

Další věc je ta, že můj unlock má s MioPocketem společný akorát některé ikonky, které jsem uloupil.

Interpretrer pro "odemčení" Mia v mém unlocku je původně z unlocku pro C310 a není to Mortscript, ale XXAuto, jednoduchý jednoúčelový interpreter pro Mia.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků