Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO C320

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: MIO C320

Příspěvekod tomasii v 16 lis 2013 12:21

Už to tady bylo vícekrát napsáno. Záleží, jestli chytáš GPS doma, nebo venku ve volném prostředí. Musíš mít signál. V tom je někdy problém. :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: MIO C320

Příspěvekod Dinous v 16 lis 2013 13:33

Pouzil jsem Primo ze sve ciny, prejmenoval exac Prima na Miomap.exe , nastavil v sys.txt nastaveni GPS jak pisu pred tim.
Pri spusteni tam je hlaska autodetekce prijimace GPS, to me prave jaksi zarazilo. Zkousel jsem to doma.
Dale nikde neni menu nastaveni atd.
Ted me tak napadlo, jestli to nebude v nastaveni Device, tam by mel byt asi primo model
Device="MioC320"
Vyzkouším
jinak diky
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

Re: MIO C320

Příspěvekod Mio-Treo.info v 16 lis 2013 14:55

Dinous píše:...Zkousel jsem to doma...


A vtom bude problém, jak píše Tomáš - pokud chceš testovat GPS, musíš to dělat venku nebo na balkóně (v případě nouze alespoň u okna s volným výhledem na horizont) ;-)
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: MIO C320

Příspěvekod happy66 v 16 lis 2013 16:39

@Dinous: Pokud zkoušíš chytit signál doma a nejde, tak je to v pořádku. V budově, tunelu apod. opravdu signál nechytíš, neboť navi nevidí satelity. Takže zkus v autě, nebo aspoň vystrč navi z okna, jak už bylo napsáno. Věřím, že pojede i bez zápisů v sys.txt.... :D
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO C320

Příspěvekod vovi v 16 lis 2013 19:21

Dinous píše:...Ted me tak napadlo, jestli to nebude v nastaveni Device, tam by mel byt asi primo model
Device="MioC320"

Pokud si vzpomínám, Primo stejně kvůli rozporům mezi výrobci modely MIO "nezná". Takže doporučuji tuto sekci [device] ze SYSu úplně vyhodit. Ono si to GPS najde samo a správné údaje si uloží do SYSTEM.INI.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: MIO C320

Příspěvekod Ivo K v 16 lis 2013 22:11

Dinous píše:.... nastavil v sys.txt nastaveni GPS jak pisu pred tim....
Zápisy týkající se nastavení GPS v sys.txt naopak vymaž a autodetekce přijímače GPS Prima, nastaví sama správné hodnoty.

Dinous píše:Dale nikde neni menu nastaveni atd.
K základnímu nastavení se dostaneš v menu Více (Primo 2.) nebo Hlavním menu navigace (Primo 2.4). Viz obrázky:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

obr_02.jpg
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Havní menu navigace.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Ivo K dne 17 lis 2013 05:59, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MIO C320

Příspěvekod tomasii v 17 lis 2013 00:44

Ono platí, že míň v sys.txt je (aspoň pro začátek) lepší. Pokud máš kompletně celé Primo v jedné složce, tak pro rozjetí Primo sys.txt ani nepotřebuješ.

Pokud jsi již dělal pokusy a GPS nenajíždí, zkus smazat i složku save, aby se vytvořil nový soubor system.ini.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: MIO C320

Příspěvekod Dinous v 18 lis 2013 13:02

Nastaveni GPS v sys.txt smazu uplne. Jelikož ono to GPS vubec nenadetekuje.
Já Primo provozuji na sve cine jiz nejakej pátek, a předpokládal jsem , že Mio bude něco podobného.
Prostě jsem použil sys.txt ze své číny.
Udelám jen jednoduchý sys.txt kde bude jen cesta kde Primo je uvidim zda se chytne.
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

Re: MIO C320

Příspěvekod Ivo K v 18 lis 2013 13:20

Mimochodem, jakou máš verzi Primo?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MIO C320

Příspěvekod Dinous v 18 lis 2013 20:43

Primo jsem zkusil nahodit 9.6.13.267029.
Pročistil jsem sys.txt a už to funguje, GPS detekována, menu vše jak jsem zvyklej ze své číny :-)
Prostě to chce vždy začít s tím základem ..
Uvidím zda se nebude zasekávat s hlášením na nedostatek paměti, jak jsem zvyklej u své číny.
Všem vám moc děkuji za pomoc.
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron