Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO C320

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

MIO C320

Příspěvekod Dinous v 23 říj 2013 11:00

Kamarad mi dones MIO C320 zda by v nem nesla aktualizace map. JAke nejnovejsi mapy lze do tohoto MIA dostat popr. co s nim.
Diky
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

Re: MIO C320

Příspěvekod Ivo K v 23 říj 2013 12:22

O aktualizaci navigací Mio řady Cx20 (tedy C320, C520 a C720) je na fóru toho napsáno mnoho. Stačí použít tlačítko "hledat" a najdeš co potřebuješ: ->Hledat<-
Také se podívej na web Tomáše II:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MIO C320

Příspěvekod SvoDa v 23 říj 2013 13:27

Když Ivoše doplním, tak v oficiálním MIO obchodu
Kód: Vybrat vše
http://eu.mio.com/shop/product_info.php?products_id=2122#.Ume_MBDsx8E
byly k mání nejnovější mapy s datem červen 2009 za €48,95 :zed: a které už ani nejsou na skladě.

Jak píše IvoK, když si pročteš vlákna, zjistíš, že MIO řady "C" již podporu v aktualicích map nemá a buď budeš jezdit se starými mapami, nebo budeš přístroj používat pro videa a hudbu nebo na něj nahraješ jiný navisoft, než byl původní MioMap
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: MIO C320

Příspěvekod Dinous v 23 říj 2013 18:15

Díky, už jsem něco našel, zkusím tam rozjet iGo, popř Primo jestli bude stačit pamět.
Díky
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

Re: MIO C320

Příspěvekod happy66 v 23 říj 2013 18:31

Primo půjde.... ;-)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO C320

Příspěvekod Ivo K v 23 říj 2013 21:34

Na strojích Mio Cx20 je otestováno jak iGO8, tak i Primo a oba navigační programy fungují dobře.
U Primo ver. 2.4, je na těchto strojích trochu problém s malou operační pamětí (64MB). Není vhodné používat velké množství "vychytávek" a hlášení "všeho možného" TTS hlasem.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MIO C320

Příspěvekod tomasii v 23 říj 2013 22:35

Taky doporučuji použít raději Primo 2.0 - mám několik C520 a Primo 2.0 běží zcela spolehlivě, Primo 2.4 se občas restartuje obvykle po probuzení, nebo se kousne na Out of Memory a po potvrzení pak restartuje. Naštěstí obvykle pokračuje tam, kde došlo k problému.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: MIO C320

Příspěvekod Dinous v 15 lis 2013 15:59

JAky sys.txt použit pro to Primo v Miu, Primo se rozjede ale nechce detekovat GPS. Mám sys.txt toto zkopírované ze sys.txt z Mia. A ještě není k dispozici položka nastavení a při ukončení se Primo neukončí.

[gps]
baud=57600
port=1
portname_template="VSP%d:"


Díky moc
GPS noname, made in China
CPU: Centrality Atlas IV 500MHZ Processor
SiRF ATLAS IV Inside
SDRAM: 64M
Memory:Built in 4GB, support TF card up to 8GB TF extended
Dinous
 
Příspěvky: 32
Registrován: 16 črc 2010 08:43

Re: MIO C320

Příspěvekod happy66 v 15 lis 2013 17:32

Nemám ohledně GPS v sys.txt nic a signál chytám normálně..... ;-)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO C320

Příspěvekod Ivo K v 15 lis 2013 21:41

Také nemám v sys.txt žádný zápis pro nastavení GPS a vše funguje dobře. Jedná se o Mio C720.
Ono ale záleží na verzi Primo a hlavně na obsahu data.zip, popř. zápisu v system.ini.

Já mám v data.zip/config/device/mioc320.ini toto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[gps]
port = 1
baud = 57600
devicename_template="VSP%d:"
maximise_baud = 0

A v save\profiles\01\system.ini toto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[gps]
baud="57600"
port="2"


A pokud se ti jedná o rozšířené nastavení, tak použij tento zápis:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[interface]
extra_settings=1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků