Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO SPIRIT 490 LM

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod nicktom v 17 bře 2013 15:16

dobry den,mam prozbu mam v teto na vigaci na sd karte nahrane igo primo a nenajde mi to zadny satelit.prohledal sem skoro vse a nikde o teto navigaci sem nenasel.diky za pomoc
Jasper píše:Proč zakládáš vlákno mimo sekci pro Mio ?Obrázek
nicktom
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2013 15:12

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod CadillacCZ v 17 bře 2013 22:14

skus toto...v sys.txt vymaž:
[gps]
port=? ( asi máš blbě číslo portu )

a místo toho dej:
[default]
com=autodetect

a hlavně doufám, že to testuješ venku :D
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod nicktom v 18 bře 2013 17:50

tak sem to dnes vyzkoušel a ted mi to píše gps je vypnutá tak na to kliknu a nic to nedělá.dík za radu
nicktom
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2013 15:12

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod CadillacCZ v 18 bře 2013 18:37

Když neznáš na jakém portu jede GPS ...tak ten příkaz ho měl automaticky najít. Mě to takto našlo satelity, když jsem nevěděl jaký port GPS používá. Pokud spustíš normálně MioMap tak ti GPS satelity najde ??? Mám za to že ve Visuall unlock od Laníka je nějakej soubor, který ti protestuje com porty. Už Mio nemám, tak si to moc nepamatuju, ale vím že jsem to tam někde našel.....GPS jelo na port 2 a TMC na port 1. U tebe to ale může být jinak.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod nicktom v 18 bře 2013 20:09

mio satelity najde ale igo ne.zkousel sem ty porty uplne vsechny a nic neni možné že by byl špatně sys.txt?
nicktom
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17 bře 2013 15:12

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod CadillacCZ v 18 bře 2013 23:13

Podívej se ještě do sys.txt jestli tam máš:
[device]
type=? ( typ zařízení )

Pokud ano, a máš tam nějakej typ zařízení, tak bych ten příkaz smazal ( kdo ví pro jaké zařízení byl původně ten sys.txt určen )...... Ono si to pak nastavuje port podle toho typu zařízení a myslím, že Primo nemá nastavení přímo pro Mio SPIRIT 490 LM. Smaž pro jistotu i složku SAVE. Pokud to nepomůže, tak skus ten Visuall unlock. Poslední možnost je vyzkoušet jinou verzi Prima. Ten [default] com=autodetect .... ten tam nech, tak by to ty satelity mělo najít.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod cyborglabunlock v 24 dub 2013 19:35

Zadel si tento zápis do sys.txt

[gps]
port=2
baud=57600
cyborglabunlock
 
Příspěvky: 17
Registrován: 22 dub 2013 06:51

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod bubenikpp v 02 srp 2013 11:10

Pozdravujem Vas. Dostal som tuto navigaciu a chcel by som do nej dat aj IGO :-) . Som v tomto totalny zaciatocnik. Hladal som navody, ale konkretne na tuto navigaciu som nic nenasiel. Prosim Vas nasiel by sa tu niekto ochotny kto by mi s tym pomohol? Dakujem :- )
bubenikpp
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 srp 2013 10:53

MIO Spirit 490 LM a Unlock od Lanika - nejdou nahodit ikony

Příspěvekod jardadoktor v 03 led 2014 14:03

Zdravím přátelé,
chtěl bych poprosit o radu s navigací MIO Spirit 490 LM a unlockem od Lanika,
můj problém je, že nemohu dostat ikony na spuštění prográmků přímo z Unlocku viz foto.
při přechodu do win6CE a spuštění aplikace např. IGO Primo vše OK a SW funguje jak má.
Zkoušel jsem to i přes nastavení na poslední obrazovce ale cesty ok i icony ale na první obrazovce se Icony nezobrazí ani po restartu celého systému či pouze unlocku.

Děkuji všem za rychlou a kladnou pomoc při řešení tohoto určitě banálního problému, který bude jistě jen někde v nastavení v příkazovém řádku spouštěcího souboru Unlocku od Laníka link zde:
Kód: Vybrat vše
 http://projects.lanik.org/GPSProject_00CZ.htm

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek
jardadoktor
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 led 2014 21:03

Re: MIO SPIRIT 490 LM

Příspěvekod happy66 v 05 led 2014 15:33

Myslím, že se to už tady někde řešilo, zkus pohledat. Pokud na to narazím, tak dám link.... :)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník