Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

c720 - prosim o radu

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

c720 - prosim o radu

Příspěvekod Dario v 23 bře 2012 19:27

Mám starou navigaci mio c720 (jestli jestli nahodou to neni c720B, nejsem schopny to rozeznat). Firmware: R02+3+9913+1018, verze miomap 3.3 Jan 3 2008. Mapy 2007.7. Do toho mám také dokoupenou kartu miomapo 2008. Pokud ji připojim k počitači vidim složky (nevim jestli to znamena, že je odemčena nebo nikoliv). Nechci ji vyhodit a pořizovat si dalši krabičku. Ale chtělbych do toho vsadit nové mapy.
Poradte co tam dat abych mohl mit mapy aspon pro rok 2011 (jestli iGo Primo nebo jiny) a jak to udělat (musim změnit FW?, da se to přimo do přístroje nebo na kartu SD. Vím že je tady spousta odkazu. Ale v tom množství je to celkem nepřehledné. Pokud se jedna o update navigaci nemam zatim zkušenosti.
pracovně iPhone + navigon NQ 2012q1
pro zábavu - c720+iGO Primo® 2.0 v9.6.2.209584+TMC+TTS (na kartěTranscend 8GB 10 class)
pro testy - moov 580
Dario
 
Příspěvky: 18
Registrován: 23 bře 2012 19:10

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod happy66 v 23 bře 2012 19:37

Začni číst nejdříve tady:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/

Je tam vše co potřebuješ vědět k odemčení Tvé navi... ;)
A té krabičky se nezbavuj. Je to hardwarově dobrý stroj a s Primem chodí v pohodě... :mrgreen:
Naposledy upravil happy66 dne 23 bře 2012 19:44, celkově upraveno 1
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod SvoDa v 23 bře 2012 19:39

Mapy verze 06.2009 na kartě MioMap2008 se dají koupit třeba zde
Kód: Vybrat vše
http://eu.mio.com/shop/product_info.php?products_id=2122

Pokud by ses rozhodl instalovat jiný navigační SW, např. iGO8 nebo Primo, pak jsou návody jak na to např. tam ,jak píše happy66 a je to tam všechno pěkně pohromadě.

Např. igo8 na SD kartě zde
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/igo8_jen_na_sd-karte_v_cx20.html

jsou tam ale popsány způsoby instalace, nikoliv samotné navigační softwary, jelikož ty, vč. map podléhají autorským právům.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod Dario v 23 bře 2012 19:53

OK. Takže iGO primo.
A jak poznam (jestli je to duležite) jestli mám c720 nebo c720 B ?
pracovně iPhone + navigon NQ 2012q1
pro zábavu - c720+iGO Primo® 2.0 v9.6.2.209584+TMC+TTS (na kartěTranscend 8GB 10 class)
pro testy - moov 580
Dario
 
Příspěvky: 18
Registrován: 23 bře 2012 19:10

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod happy66 v 23 bře 2012 20:06

C720b má jiný tvar zadní části navi(takový zakulacený) oproti C720 a tudíž i jiný držák... ;)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod Dario v 23 bře 2012 20:12

Diky za info. Takže asi mám c720
pracovně iPhone + navigon NQ 2012q1
pro zábavu - c720+iGO Primo® 2.0 v9.6.2.209584+TMC+TTS (na kartěTranscend 8GB 10 class)
pro testy - moov 580
Dario
 
Příspěvky: 18
Registrován: 23 bře 2012 19:10

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2.4

Příspěvekod antr v 24 říj 2014 19:29

Potřeboval bych funkční sys.txt pro MIO C720. Nefunguje mi dobře tmc, neladí, vypadá funkčně ale neladí, někde se to tady řešilo, ale odpověď jsem nenašel. Pak mi nefunguje regulace podsvícení a nemůžu z toho dostat maximum, které vidím v puvodním miu.
Edit: Bohužel ten problém s tmc souvisí pravděpodobně se skinem fmilan amatér a používám primo 2.4, takže si myslím že jsem psal do správné sekce. Nepotřebuji celý sys stačí mi zápis k tmc a jasu.








Edit Mio-Treo.info:

:zakon:
Dotaz přesunut do správné sekce :!:
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 24 říj 2014 22:23, celkově upraveno 1
Důvod: Přesunutí postu
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod SvoDa v 25 říj 2014 08:36

ne vše je nutné/možné psát do sys.txt, ale např. do system.ini, nebo do .ini souborů v data.zip\config\devices\ Kolem TMC na MIO720 se to tu už řešilo např. zde viz viewtopic.php?p=79966#p79966
Co se týče podsvícení, řešilo se např. zde viewtopic.php?p=89037#p89037 tak pro MIOC720 by mělo stačit toto
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[power]
backlight_min = 1
backlight_max = 8
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 5

Do sys.txt či do system,ini ale není třeba zapisovat přímo nějaké hodnoty, když si nakopíruješ do data.zip\config\devices\ soubory !aliases.ini a mioc320.ini nebo mio_C720.ini
config_devices.zip
a do sys.txt dopíšeš pouze
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[device]
type="mioc320"
nebo
type="mioc720"

:!: Předtím si pro jistotu svůj data.zip zazálohuj, kdyby se kopírování nepovedlo. :!:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod Mio-Treo.info v 25 říj 2014 09:13

antr píše:...
Edit: Bohužel ten problém s tmc souvisí pravděpodobně se skinem fmilan amatér a používám primo 2.4, takže si myslím že jsem psal do správné sekce...


Pleteš si pojmy a dojmy - definice TMC přijímače a zápisy pro nastavení podsvícení nijak nesouvisí se skinem

________________________________________________
Odesláno ze Sony Xperia Z1 pomocí Tapatalk Pro
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: c720 - prosim o radu

Příspěvekod antr v 25 říj 2014 19:34

SvoDa moc díky, podsvícení funguje, ale to tmc nevypadá že by chtělo ladit, je tam všecko, ale stále píše 0.0 Mhz a neladí prostě, vůbec to neskáče
@Mio-Treo.info: odkaz svody na tmc odkazují na topic se skinem, dojmy s pojmy. Jsem lama přiznávám, ale čekal bych radu a ne výstrahy.
Naposledy upravil antr dne 25 říj 2014 20:21, celkově upraveno 1
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků