Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Smazání MAP

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Smazání MAP

Příspěvekod morthon v 14 úno 2012 00:45

Ahoj ,

mám takový problém. Zapůjčil jsem navigaci MIO C720 a bohužel ten chytrák mi smazal mapy. Dá se to nějak napravit ?

díky za pomoc
morthon
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 úno 2012 00:43

Re: Smazání MAP

Příspěvekod amatér v 14 úno 2012 00:52

Nakopírovat je zpět.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Smazání MAP

Příspěvekod tomasii v 14 úno 2012 01:32

Ještě dodatek. To nakopírovat zpět znamená nakopírovat ze zálohy, kterou jsi si udělal. Pokud ji nemáš a na kartu se zatím nic nepsalo, tak lze zkusit obnovení smazaných dat (data tam v tom případě jsou, ale ve FATce je místo 1. písmena názvu otazník). Na netu existují programy, které to opraví.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3416
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: Smazání MAP

Příspěvekod morthon v 14 úno 2012 11:32

Necituj zbytečně předchozí příspěvek...je jasné že odpovídáš na něj..

v tomhle jsem naprostý laik a amatér, žádné zálohy nemám a ani nevím kde a jak hledat ty programy. Mohl by jsi mi s tím pomoci ? .. díky
morthon
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 úno 2012 00:43

Re: Smazání MAP

Příspěvekod Miroš v 14 úno 2012 12:52

Z free programů třeba Recuva
Kód: Vybrat vše
http://www.piriform.com/recuva/download
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 17:11
Bydliště: Podbořany

Re: Smazání MAP

Příspěvekod morthon v 16 úno 2012 00:11

tak jsem zkoušel Recuva a nic :/ .. pořád to nejde. Co zkusit nainstalovat nové mapy ? šlo by to ?

akorát jak jsem zmínil jsem totální laik , tak jestli by šlo napsat nějaký postup jak na to ?

díky
morthon
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 úno 2012 00:43

Re: Smazání MAP

Příspěvekod pithy v 16 úno 2012 00:15

před 2 dny jsi dostal SZ - ani sis ji nepřečetl :D
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 22:48

Re: Smazání MAP

Příspěvekod RomanP v 05 čer 2012 16:36

Zdravim kolegove ! Mam taky navi C720b a rad bych dal nove mapy ,,,mam tam mapy uz roku 2009, to je teda dost zastarale.
Udelal jsem zalohu map a souboru dulezitych. Stahl jsem si mapy Mapy NAVTEQ 2011/Q4 + tt.Ta.2o11.07 pak je tam nahral ale jak je registrovat, protoze se nezobrazi a nejsou zadne mapy nalezeny , delal jsem to pred 3 roky a uz jsem to zapomel postup,takze mi nejdou NAVTEQ ani TA mapy.Neco delam spatne ,
trochu jsem navod precetl ale jsem s toho zmaten jak odemknou mapove podklady. Jeste pemyslim co je rychlejsi jestly mapy do Navi nebo na SD card.
RomanP
 
Příspěvky: 5
Registrován: 05 čer 2012 16:22

Re: Smazání MAP

Příspěvekod dusan137d v 05 čer 2012 17:57

Pravdepodobne ti chýbajú licencie k mapám. Tiež ne je jasné aký SW používaš.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 452
Registrován: 02 črc 2008 09:49
Bydliště: Žiar nad Hronom, SK

Re: Smazání MAP

Příspěvekod RomanP v 05 čer 2012 18:28

Neco jse povedlo jako odblok odemknuti map ale navigace pise ze jsou podklady mapy zastartale.
posilam info :

[OS]
Platform=WindowsCE
MajorVersion=5
MinorVersion=0
ReleaseDate=20061231
Language=TUR
ImageUpgrade=0
ImageVersion=01.3.9977.0117

[Hardware]
CPUModel=2443
PanelType=Samsung
RAMSize=64M

[MIO]
ModelName=C720b
Region=EEU

[Map]
MapEngineVendorVersion=iGOEEU@0707

UUID=5B CE 35 A5 E4 50 7C 11 08 00 00 02 2A C1 FC 92
RomanP
 
Příspěvky: 5
Registrován: 05 čer 2012 16:22

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: dusan137d a 2 návštevníků