Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

C520 IGO PRIMO

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod daf666 v 11 úno 2012 16:00

Stáhl jsem ještě "UNLOCK ala MIOPOCKET OD FANDY" od www.tomasii.cdc.cz/unlocky.html a nějaké jiné primo.
V tom unlocku se mě podařilo spustit obě dvě verze prima, ale u té mojí se dostanu k výběru jazyka a pak ji nemohu odsouhlasit, protože je ten displey jak nezkalibrovaný a musel bych klikat až někde pod displeem, když jsem v sys změnil rozlišení v [interface] a [rawdisplay] tak mě to po spuštění hlásí: user interface resolution(480x272) is not supported or compatible skin can not be found, exiting application.

Ještě v tom druhém primu je v sys jen toto:
[device]
type="pearl_gtx60"

[sound]
csv_voice_enabled=1

[debug]
experimental_features="1"


[network]
available="1"
daf666
 
Příspěvky: 10
Registrován: 21 říj 2010 21:39

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod Miroš v 11 úno 2012 16:10

Tady je můj sys.txt v C520:

Kód: Vybrat vše
[device]
type="mioc320"

[folders]                           
sdcardpath="\Storage Card"
content="\Storage Card\Primo\content"

[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="1"
saved_last_frequency="951"

[power]
powermgm_state = "0"
skip_resume_process = 1
skip_suspend_process = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 8
backlight_methods = 5
power_off_events = 1

[interface]
shutdown_time=5
extra_settings=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
gain=4

[tts]
automatic_direction_conversion=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=2
correction_overspeed_unit=1
ttspro_whereami=1

[vr]
disabled=0

[debug]
screenshotfilename="\snimky\obr_%02d.jpg"
screenshotsavecameraini=0
experimental_features=1
raster_quality=1
no_extrapolation=0 ; (0) extrapolace polohy bez signálu - třeba v tunelu <0=zap, 1=vyp>

[lua]
last_country="_CZE"


[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=1
csv_voice_enabled=1


[sound.speech] ; prodlužuje interval opakanání hlášky při překročení rychlosti u radaru
delay_msec_between_speeches=8000

[map]
speedcam_visibility=2000  ;distance viditelnosti radaru (v metrech)

[phone]
show_bluetooth=1

[Bluetooth]
btappl="\Windows\MioBTM.exe"
btparam="-phoneui"
Naposledy upravil Miroš dne 20 úno 2012 19:13, celkově upraveno 1
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 17:11
Bydliště: Podbořany

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod daf666 v 11 úno 2012 16:40

aj když tam zkusím ten tvůj sys, tak mě to stále hlásí chybu: user interface resolution(480x272) is not supported or compatible skin can not be found, exiting application.
daf666
 
Příspěvky: 10
Registrován: 21 říj 2010 21:39

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod dusan137d v 11 úno 2012 16:56

Pozri sa v data.zip adr.ui_igo9 či tam máš adr. 480_272.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 453
Registrován: 02 črc 2008 09:49
Bydliště: Žiar nad Hronom, SK

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod daf666 v 11 úno 2012 17:07

ne je tam jenom 800x480 to bude asi tim
daf666
 
Příspěvky: 10
Registrován: 21 říj 2010 21:39

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod dusan137d v 11 úno 2012 17:12

Nie asi, ale URČITE. Hľadaj iné primo.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 453
Registrován: 02 črc 2008 09:49
Bydliště: Žiar nad Hronom, SK

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod Miroš v 11 úno 2012 17:34

To. daf666: A jsme doma. Máš od kamaráda očesaný data.zip.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 17:11
Bydliště: Podbořany

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod daf666 v 12 úno 2012 01:47

Zabrousil jsem na netu a sehnal druhé primo, překopíroval mapy atd. z toho původního, sys jsem ponechal z nového:
[device]
type="pearl_gtx60"

[sound]
csv_voice_enabled=1

[debug]
experimental_features="1"


[network]
available="1"

Takže paráda už to šlape, takže jsem přepsal cesty v mém původním miopocketu a jde použít primo i igo8, takže paráda, všem moc díky za rady :D :D :D

Jen bych se chtěl ještě tak okrajově zeptat jestli někdo neví co by mohlo být za problém když 520 nemohu připojit k pc, když připojím kabel tak naskočí na displey připojení k pc, ale to jen tak 5sekund a pak zas mio běží jako kdyby připojeno nebylo.
Mé staré mio, které se pokazilo tak fungovalo normálně, ale bohužel oprava poruchy by byla dražší než pořízení už použitého, které melo miopocket a igo8 na kartě.
Když si kolega chtěl nechat dohrát mapy do nového tomtoma tak mu to nešlo také připojit bylo mu doporučeno reklamovat, já na to nepřišel hned, ale i tak nějaké vrácení nemělo cenu řešit. Je tam 17+3+9931+0410 a igo tam faká, tedkom aj primo, takže do toho nějak vrtat nebudu, karta stačí, ale jen by mě zajímalo kde by mohla být chyba
daf666
 
Příspěvky: 10
Registrován: 21 říj 2010 21:39

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod happy66 v 12 úno 2012 10:00

Zkusil bych hledat příčinu v kabelu?? :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 995
Registrován: 21 zář 2010 21:19
Bydliště: Vsetín

Re: C520 IGO PRIMO

Příspěvekod Jerry v 12 úno 2012 10:11

Občas jsem měl připojením C520 stejný problém, začalo to tak, že se nespojilo u některých konektorů i připojovacích kabelů. Postupně jsem zjistil, že spojení jde jen u některého a přitom jsem odpojil zbývající připojení k USB.
Když přestalo fungovat i toto, zkusil jsem při připojené C520 k PC přímo restartovat, to pomohlo. Hned jsem také provedl scandisk. Je to moje zkušenost, jinak jsem absolutní laik, nemám žádné znalosti o této problematice, snad se ozvou ti, kteří v tom mají jasno.
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 618
Registrován: 27 čer 2008 20:56
Bydliště: Kraj KV

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron