Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mio S600 a signál

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Mio S600 a signál

Příspěvekod robko v 04 zář 2011 17:25

Vím že seto tu řeší, protože sem to tu celé prolez, ale asi sem trošku tupej a něco dělám špatně. Mám Mio S600 v něm unlock Visual od lanika ( ten běží v pohodě), nainstaloval sem iGo Primo nastavil i GPS port a baud na port 2 a baud 4800 (zkusil sem i 4 a 57600 ),ale jsem stále v hledání signálu (Autodetekce přijímače GPS) a problém se signálem jinak neni.Fakt potřebuju nějak postrčit. Předem děkuju..... zkusil sem i iGO8 i s autodetekcí GPS i ručně a nic.
robko
 
Příspěvky: 1
Registrován: 04 zář 2011 17:11

Re: Mio S600 a signál

Příspěvekod rasto75 v 18 bře 2012 15:04

Mne sa dostala do rúk táto navigácia až včera. Mám táký istý problém a žiadne riešenie som doteraz nenašiel. Poradí niekto? Vďaka za každu radu.
rasto75
 
Příspěvky: 1
Registrován: 30 pro 2011 20:43


Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník