Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mio Moov V505 TV - TMC

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod robert17 v 26 kvě 2011 15:36

Ahoj,

Potřeboval bych poradit, zda vám někomu jde TMC na GPS navigaci Mio Moov V505 TV, kde místo původního software využívám Igo Primo. Signál mám, navigaace funguje, ale nejde mi TMC. Máte někdo odzkoušeno, co by mělo být zapsáno v sys.txt, aby šlo TMC, případně co by mělo být v konfiguračním souboru pro TMC, který je umístěn v data/config/devices/mioxxx.ini?

Díky
Robert
robert17
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 lis 2010 20:06

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod amatér v 26 kvě 2011 18:22

Kód: Vybrat vše
[interface]
show_tmc=1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod jony v 02 čer 2011 17:31

Mám dotaz, může mi někdo poradit, jak na té to navigaci rozchodit třeba iGO Primo? Stáhl jsem Unlock-BlueFish V4.3 TTS-v505tv, ale nevím co mám v navigaci změnit, abych nasměroval cestu na kartu na tento unlock. Děkuji moc za radu.
jony
 
Příspěvky: 5
Registrován: 17 říj 2009 13:33

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod robert17 v 08 čer 2011 15:49

Cau, tak ta rada s tim zapisem do sys.txt mi nepomohla. Kdyz v nasteveni kliknu na "Dopravni udalosti TMC" tak dam fajfku do radku Inteligentni trasy a do radku prijimac dopravnich udalosti TMC, ale zbytek mi zustal "mrtvy".

mam poslat treba nejaky soubor ze slozky save, pripadne sys.txt, aby se nekdo mrknul, zda je to spravne?

Diky Robert
robert17
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 lis 2010 20:06

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod amatér v 08 čer 2011 17:02

Ono je dost dobře možné, že PRIMO neumí s přijímačem TMC v tomto zařízení komunikovat. Popátrej po netu, jaké s tím mají zkušenosti jiní uživatelé.
A prosím, šlo by psát česky?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod robert17 v 08 čer 2011 19:03

Patral jsem patral, dokonce jsem tam zkusil dat iGO8 My Way, kde se to da nastavit cele rucne, nebo nastavit AUTO, ale nejde :(
robert17
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 lis 2010 20:06

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod robert17 v 18 čer 2011 09:15

Tak jsem TMC úspěšně po několika týdenním maratónu ikdyž s přestávkami sprovoznil.
Postup je celkem jednoduchy:

1. do souboru system.ini jsem vložil:
[tmc]
auto_tuning="1"
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_port="1"
saved_config_portname="COM"
saved_last_frequency="910"
saved_last_tuning_mode="1"

2. do sys.txt jsem vložil:

[tmc]
source="GNSPORT"
port="COM,1"
baud=14400
internal_tmc_name="gnsport"
tuner_alg_search_force_on=1
tuner_alg_search_timeout=10000
tuneralg_rds_packet_timeout=6000
tuneralg_8a_packet_timeout=6000
tuneralg_3a_packet_timeout=20000
tuneralg_last_8a_packet_timeout=10000
robert17
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14 lis 2010 20:06

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod SvoDa v 18 čer 2011 09:19

zápisy v SAVE v system.ini jsou spolehlivé, dokud není potřeba smazat save, nebo dokud se něco nezmění (např. poslední naladěná frekvence, atp. proto je vhodné dát zápisy kolem TMC do sys.txt nebo do data.zip/project_config/igo9.ini
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod Ivyarn v 04 črc 2011 00:20

Ahoj, jako prosim Vas rozjedu TTS SK nebo CZ na Igo Primo 9.2.1 475? Vsechny voices mi jedou jenom TTS je problem. O dva tydni vodjizdim na jih a mam s tim problem. Mam V505TV. Dik.
Ivyarn
 
Příspěvky: 2
Registrován: 24 kvě 2011 00:36

Re: Mio Moov V505 TV - TMC

Příspěvekod amatér v 04 črc 2011 00:36

Pokud má ta navigace os winCE 5 a vyšší, postupuj podle návodu: viewtopic.php?f=74&t=1508#p54912
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron