Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Moov M300 chyba

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Moov M300 chyba

Příspěvekod muf98a v 23 led 2011 11:32

Zdravím

Potřebuji poradit pokud to jde. Mam navigaci Mio Moov M300 a zkoušel jsem nahrád dovnitř mapy Igo8. Po nahrání a restaru se na displai objevuje zpráva

ERROR Program application database cannot be found
Hláška jde odkliknout, ale pak je displai neaktivní.

Navigace se nechce připojit k PC, takže to nedokážu vrátit do původního stavu

Dík za radu

Muf
muf98a
 
Příspěvky: 2
Registrován: 05 pro 2009 21:42

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod muf98a v 23 led 2011 16:47

Tak jsem našel na netu řešení, které mě fuje

zde je odkaz

viewtopic.php?f=55&t=907&p=37716#p37716

jinak podrobně.

Navigaci jsem zapnul - vyskočila hláška, dal jsem OK
Pak jsem navigaci vypnul a hned jsem jí připojil a zkoušel zapínat do mezipolohy ON a OFF. najednou skočila ještě jedna hláška (už nevím co) a navigace se připojila k PC
Pak už jsem jen obnovil konfigurační soubory a vše jde.

Muf
muf98a
 
Příspěvky: 2
Registrován: 05 pro 2009 21:42

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod miro880 v 18 led 2014 23:43

Potrebujem poradit.
Chcel som si aktualizovat mapy na M300 a nejak sa to nepodarilo.
Odvtedy ked zapnem navigaciu tak sa ukaze cierna obrazovka s hlaskou R02.00.0766.STF64.
Viete mi niekto poradit co stym? Vdaka.
miro880
 
Příspěvky: 1
Registrován: 18 led 2014 23:18

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod happy66 v 19 led 2014 10:11

Přeflešovat wince. Návod najdeš zde: viewtopic.php?f=55&t=2552

:bravo:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod gsmmania v 31 kvě 2014 17:06

MOOV M300:
na vnutornej pamati (MFD) mi chkdsk hlasi ze, nasiel chyby, je bezpecne ich opravit s /F, nerad by som bol aby to potom nenabehlo, nema to totiz slot na SD
P.S.mam tam uz iGO :-)
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod brok v 21 črc 2014 14:06

Mám taky doma starou navigaci Mio M300 ,ale mám staré mapy. Igo 8 by se mi tam hodilo. Poslal by jsi prosím nějaký odkaz na funkční návod jak tu Igo 8 s novýma mapama nahrát do mio M300? Navigace je bez karty a má asi malou kapacitu, tak jestli to má vůbec smysl... Díky







Edit Mio-treo.info:
Obrázek
brok
 
Příspěvky: 1
Registrován: 21 črc 2014 14:00

Re: Moov M300 chyba

Příspěvekod happy66 v 21 črc 2014 18:58

Máš to zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=345
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín


Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron