Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Baterie do C710

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Baterie do C710

Příspěvekod HWSpeedy v 12 kvě 2012 13:47

Tak pro zajimavost, ta CS-MIOP350XL jde po mirne uprave do C710+ dostat.
Pod puvodni baterkou je takovy obdelnikovy rantl, vysoky tak 1mm, uvnitr ktereho je nalepena penovka. Penovku odstranit, rantlik odriznout (upilovat) a baterka tam sedna jako zadek na hrnec.
Ted kdyz to pouzivam jen jako zaznamnik trasy na kole a vypnu na vetsinu vyletu podsvit, tak se vratim po 5 hodinach a ukazuje me to zbyvajici kapacitu 50%. Takze ani nemusim tahat nahradni 4xAA napajeni.
HWSpeedy
 
Příspěvky: 6
Registrován: 18 led 2011 23:58

Re: Baterie do C710

Příspěvekod vlasti v 01 čer 2012 11:27

Pani, mam Mio C720, ked vymenim bateriu tak musim nanovo vsetko instalovat? Unlock atd.?
S prispevku na 1. strane to tak chapem, dik.
MIO C 720
vlasti
 
Příspěvky: 17
Registrován: 28 srp 2010 14:59

Re: Baterie do C710

Příspěvekod SvoDa v 01 čer 2012 11:30

nevím, co máš za unlock, ale pro výměnu baterky musíš přístroj zcela vypnout,
Ivo K píše:Po vypnutí a znovu zapnutí přepínačem na spodní straně navigace se provede Hard Reset a Mio se nabootuje v továrním nastavení. Tedy nebude již odemčené a musí se pomocí SD karty a unlocku odemknout znovu.
takže po výměně baterky se přístroj bude chovat stejně jako po vybití baterky, nebo po úplném vypnutí (nejen uspání) přístroje a jeho znovuzapnutí tím přepínačem dole.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Baterie do C710

Příspěvekod vlasti v 01 čer 2012 12:22

Mio mam doma len chvilku, kde najdem verziu unlocku? dik.
MIO C 720
vlasti
 
Příspěvky: 17
Registrován: 28 srp 2010 14:59

Re: Baterie do C710

Příspěvekod SvoDa v 01 čer 2012 12:31

stačilo použít zdejší tlačítko pokročilé hledání a našel bys třeba tento příspěvek a vůbec nejlepší je toto
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Baterie do C710

Příspěvekod Ivo K v 01 čer 2012 13:05

Já používám upravený (pro moje potřeby) unlock pro Cx10 do Fandy z webu Tomáše II. Funguje perfektně.
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/unlocky.html
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5550
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Baterie do C710

Příspěvekod tomasii v 01 čer 2012 14:26

Souhlasím. I když jedu na C710 při navigaci bez unlocku (používám svůj jednoduchý spouštěč), tak pro jakékoliv práce na C710 používám taky Fandův unlock, který mám pro své potřeby malinko upravený. Bezproblémový a plně spolehlivý.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.

(od 1. ledna 2016 není web dále rozvíjen...)
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3421
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: Baterie do C710

Příspěvekod Miroš v 01 čer 2012 21:49

"vlasti" píše, že má C720 :!:
Ve vláknu viewtopic.php?f=55&t=1433 jsme řešili řadu Cx20.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 17:11
Bydliště: Podbořany

Re: Baterie do C710

Příspěvekod tomasii v 01 čer 2012 22:14

vlasti nemá v podpisu typ navi a když píše do vlákna C710... :?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.

(od 1. ledna 2016 není web dále rozvíjen...)
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3421
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: Baterie do C710

Příspěvekod Ivo K v 01 čer 2012 22:17

Tak to jsem přehlédl, že píše o C720, když to napsal do vlákna o C710. :o :roll: :oops:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5550
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron