Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO unlock v3 pre C520 a C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod vovi v 28 bře 2013 10:57

Hele, a nemáš tam náhodou nějakou verzi skinu (třeba Gurjon), který obsahuje utilitu "Calibration Fix", určenou pro problémová PDA?

Pokud ano, zkus ten skin pro začátek vyhodit. Pokud ne - nemáš v SYS.TXT nějakou položku typu "calibration..."; tu smaž nebo alespoň na začátek prdni středník.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 11:10

Skúšal som - mám kartu v MIO zapnem MIo tuknem na ikonu MIOmap nabehne spúštač tuknem na iGOPRIMO a po cca 5 sek. nabehne kalibrácia nie raz ale 2 x za sebou čiže 14 x potvrdím + .
čo to je :( :evil:
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod happy66 v 28 bře 2013 11:16

Proč to neuděláš jak už sem psal?...... :o :o
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 11:33

happy66 píše:Kartu tam nedávej. MIO C má kalibraci displeje v úvodní obrazovce. NASTAVENÍ.....OBRAZOVKA.....KALIBROVAT OBRAZOVKU..... :lol: :lol: :lol:
Edit: A žádný spouštěč nepoužívám = zbytečná věc a žrout paměti.... ;)


Aked nakalibrujem obrazovku aj bez karty spôsobom NASTAVENÍ.....OBRAZOVKA.....KALIBROVAT OBRAZOVKU..... potom dám kartu tak je postup ako som písal .

A čo tým myslíš že nemáš spúštač ako ti potom nabieha iGO ?

Ja tam mám spúštač čo je v prílohe, predtým som mal len dáky Unlock kde bolo potrebne vyždy kartu vybrat a po spustení MIO kartu vložiť .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod happy66 v 28 bře 2013 11:41

Spouštím přemapovaným tlačítkem Miomap. Stačí soubor ppath.txt. Je to tady popsané někde..... ;)
Nebo přímo zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/ppath_u_cx20.html
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod Jasper v 28 bře 2013 15:33

Zcela evidentně máš verzi pro použití v PDA. Buď jak psal vovi ve formě UX utility (může být i součástí skinu) nebo tu úpravu obsahuje data.zip. V první řadě se podívej jestli nemáš v sys.txt tento zápis:
Kód: Vybrat vše
[utility]
calibratefix=1

Pokud ano změň ho takto:
Kód: Vybrat vše
[utility]
calibratefix=0
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 16:33

Nič z vaších popisov som tam nenašiel, ako zistím že to mám verziu pre PDA ?
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod Jasper v 28 bře 2013 17:24

Tak ještě jinak. Podívej se jestli máš v adresáři s primem složky "Utility" a "UX" a pokud ano tak co v nich je ?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 19:10

Jasper píše:Tak ještě jinak. Podívej se jestli máš v adresáři s primem složky "Utility" a "UX" a pokud ano tak co v nich je ?


Nie nemám ..
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod Miroš v 28 bře 2013 19:54

Máš originální data.zip? Někde na netu někdo vyvěsil upravený s utilitama přímo v zipu.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 773
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků