Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO unlock v3 pre C520 a C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 27 bře 2013 20:57

SW mám na SD karte neviem upraviť cestu aby ten tvoj soft vedel kde je uložený SW .
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod rasto8 v 27 bře 2013 21:28

Samotne cesty k programom upravujes v Mobilenavigator/SYS/Navi/ v suboroch .mscr. Konkretne Primo je tam v subore Primo_mfd.mscr. Otvor ho napr v Notepade a zmen povodnu cestu na svoju skutocnu v tychto dvoch riadkoch:
If(FileExists("\My Flash Disk\Primo1\iGO.exe"))
RunWait("\My Flash Disk\Primo1\iGO.exe")

Priklad cesty ak mas PRIMO na SD: \Storage Card\Primo\iGO.exe

Uloz zmeny a ides. ;)
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 13:44
Bydliště: SK

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 27 bře 2013 22:04

WOW funguje super ďakujem ... len jedna vec ešte vždy ked nabehne iGO P. tak chce kalibrovať dotikom obrazovku je to dost otravné . dá s ato vypnúť ?
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod SvoDa v 27 bře 2013 22:12

Když jsi někdy předtím dělal kalibraci displaye, tak jsi ji pravděpodobně nedokončil - viewtopic.php?p=37206#p37206
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod rasto8 v 27 bře 2013 22:58

tak ako pise SvoDa.
Nema to nic spolocne s unlockom.

Som rad ze ti to funguje. ;)
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 13:44
Bydliště: SK

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 07:17

práveže som to vždy dokoncil tuk na všetky + a potom potvrdit ašte jedným tukom na disp. a stále to robí.
:cry:
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod wiglegummi v 28 bře 2013 07:28

zkus to zrobit v nastavení navigace přímo v origo stavu a né při nabíhání spouštěče nebo igo
wiglegummi
 
Příspěvky: 7
Registrován: 16 říj 2009 20:04

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod hasmen v 28 bře 2013 09:47

EHM - no ono to práve nenabehne nikdy len ked tuknem na ikonu IGO PRIMO začne nabiehať a ked je tá lišta ktorá ukazuje nabiehanie systému tak v polovici obrazovky nabehne kalibrácia :o .
čiže ked zapnem Mio počkám nabehne zakladná obrazovk a, vsuniek SD, nabehne spúštač, stále všetko OK, napr. dám prehrávat video OK , dám prehrať hudbu OK kde kolvek idem je všetko ok. Až ked chcem navigovat zakaždým chce kalibrovat . Zdoraznujem že som odťukol všetky + a potvrdil dalším tukom na obrazovku .
" Hm a včul buz mudry ked cela dzedzina hlúpa " :D :D
hasmen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26 bře 2013 20:09
Bydliště: SR

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod happy66 v 28 bře 2013 10:03

Kartu tam nedávej. MIO C má kalibraci displeje v úvodní obrazovce. NASTAVENÍ.....OBRAZOVKA.....KALIBROVAT OBRAZOVKU..... :lol: :lol: :lol:
Edit: A žádný spouštěč nepoužívám = zbytečná věc a žrout paměti.... ;)
Naposledy upravil happy66 dne 28 bře 2013 10:43, celkově upraveno 1
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MIO unlock v3 pre C520 a C720

Příspěvekod wiglegummi v 28 bře 2013 10:34

přesně tuhle kalibraci jsem myslel, ale pořád nechápu proč vytahuješ a dáváš SD.
Já tu kartu nevytahuju vůbec a normálka to fičí
wiglegummi
 
Příspěvky: 7
Registrován: 16 říj 2009 20:04

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron