Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč pro Mio C520, C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod rasto8 v 31 pro 2010 14:22

presne tento zapis som uz skusal. Neslo to. Dokonca som potom musel preinstalovat cely mapchanger. Ked budem mat cas, niekedy vyskusam ten IFPROCEXISTS. Dik.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 14:44
Bydliště: SK

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod szur v 29 led 2011 19:20

Prosím o radu. Dostala se m ido ruky starší navigace MIO. Označení na zadní straně je:
Model No C520
PPC 1D P4Q-MIOC720
IC 2420C MIOC720
Jsem z toho označení zmateny ,ted nevim je to Mio 520 nebo Mio 720.Chci na SD nahrat spouěč a primo . Za informací DĚKUJÍ !!!
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 351
Registrován: 21 led 2010 21:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2011 19:23

C520 od C720 rozeznáš lehce. C720 má foťák a 2GB flash paměť(C520 má jen 1GB flash paměť). ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5543
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2011 19:24

je to opravdu C520.
Mám toto co ty napsáno na zadní strany u C520 taktéž ;) ( a všiml jsem si toho až teď)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod szur v 29 led 2011 19:27

DikY: tak je to 520 ,fotak neni.
Naposledy upravil szur dne 30 led 2011 19:36, celkově upraveno 2
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 351
Registrován: 21 led 2010 21:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2011 21:19

Pokud tam máš tento štítek

MioC520.jpg

tak je to určitě Mio C520. ;) 8-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5543
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod limak111 v 06 úno 2011 21:06

Nedaří se mě rozběhnout v spouštěči igo 8 hlásí to tuhle chybu. Cannot find igo8 (or one of its components). Make sure the path and filename are corrent and that all the required ribraries are available. Mám tam spouštěč od miroše vše nakopírovaný dle návodu primo jde z SD karty spouštět perfektně a igo8 nejde ani z SD tak ani z MFD. Nevím, kde dělám chybu.
Nedalo by se někam nakopírovat obsah SD karty a obsah MFD pro mio C520 i z funkčními navigacemy igo8 a primo. Třeba bez map a poid aby to nebylo tak velký.
limak111
 
Příspěvky: 4
Registrován: 05 dub 2010 10:08

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod somik v 06 úno 2011 21:11

Zkus se podívat na sys.txt, zda máš všechny cesty správně napsané. Provozuji to na 720 a bez problémů. :D
Máš třeba iGO8 přejmenované na iGO81, iGO82.. tak jak je to ve spouštěči ??
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 12:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod SvoDa v 06 úno 2011 21:22

limak111 píše:Nedalo by se někam nakopírovat obsah SD karty a obsah MFD pro mio C520 i z funkčními navigacemy igo8 a primo. Třeba bez map a poid aby to nebylo tak velký.
to by teda nešlo. Spoustu věcí podléhá autorským právům a viewtopic.php?p=64679#p64679

Co kam patří, info o spouštěčích a mnoho cenných rad vč. detailních postupů a obrázků najdeš na
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Spouštěč pro Mio C520, C720

Příspěvekod limak111 v 07 úno 2011 00:06

somik píše:Zkus se podívat na sys.txt, zda máš všechny cesty správně napsané. Provozuji to na 720 a bez problémů. :D
Máš třeba iGO8 přejmenované na iGO81, iGO82.. tak jak je to ve spouštěči ??



ve spouštěči je igo a igo primo. Ten sis txt myslíš zkontrolovat ve složce igo8? Přiložil jsem obrázek spouštěče ktrý mám v miu. Primo mám na SD kartě kam uložit igo8?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
limak111
 
Příspěvky: 4
Registrován: 05 dub 2010 10:08

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron