Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series .....

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod SvoDa v 11 črc 2011 17:16

asi to "negunguje" proto, že máš špatnou cestu (nebo překlep) ke content v sys.txt nebo to chybí soubor global_cfg
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod audis v 11 črc 2011 17:31

s cfg jsem se nějak popral. nyní mám verzi 9.2.1. testuju. ozvu se. určitě se opět něco vyvrbí. děkuji za zájem.
audis
 
Příspěvky: 143
Registrován: 24 říj 2008 18:28

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod audis v 12 črc 2011 18:35

metodou pokus omyl se povedlo, vše jede bez chyb, satelity a signál fixne.

už se mi nechtělo laborovat se samočinným ztlumením display s nočním režimem, protože to je prý laborování na dlouhou trat. A také nevím zda jede Tmc.

muj funkční postup Mio S505 (S 505), aby se Primo spouštělo z vnitřní paměti místo Miomapu
1) unlock: připojit přístroj k pc, zazálohovat, smazat vše, nakopírovat soubory v tomto příspěvku do rotu. viewtopic.php?p=50708#p50708
2) Primo: release iGO Primo™1.2 v9.2.1.179499 (feb 15 2011), leccos smazáno z sys.txt
3) Primo/primo.exe přejmenovat na Miomap/miomap.exe a složku Miomap umístit do program Files. (dle cesty v odkazu výše na ten unlock)
4) v sys.txt zustalo / připsal jsem:
Kód: Vybrat vše
[folders]
app="My Flash Disk/Program Files/MioMap"

[interface]
show_exit=1
extra_settings=1

[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
csv_voice_enabled=1
ding=0

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50

[warning]   
warn_distances=110:500,80:350,60:300,40:250
speedcam_warning="1"

když jsem smáznul příkaz SOUND, při statru Prima Primo zahlásilo chybu "nepodporované hlasy". nevím co to znamená, s příkazem se chyba nezobrazuje, hlas mluví aspon na simulaci, tak jsem spokojen.

díky za starostlivost, měl jsem málo času a štěstí.
audis
 
Příspěvky: 143
Registrován: 24 říj 2008 18:28

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod strapa v 10 zář 2011 15:27

Ahoj všichni. Pročetl jsem vlákno a nakonec se stejně musím zeptat. Máte někdo zkušenosti s tímto unlockem na Mio S600? Jde jej aplikovat, případně s nějakými úpravami na tento přístroj? Za odpověď předem děkuji.
strapa
 
Příspěvky: 1
Registrován: 10 zář 2011 15:20

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod yanik2000 v 01 led 2012 15:44

Ahoj. Prosím o radu. Mám nainstalovaný 3D effect a je to fajn. Chtěl bych rozchodit původní navigaci Mio, ale nemůžu najít MioMap.exe a nevím jak na to. Může sem někdo prosím hodit návod jak na to. Díky předem. Yanik
yanik2000
 
Příspěvky: 3
Registrován: 28 pro 2011 16:30

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod zipo v 14 úno 2012 21:34

Zdravím, vie mi niekto poradiť ako zmením rozlišenie? Potrebujem to dať na mio spirit 380 a to je 3,5 obrazovka. Inak unlock mi asi funguje len to je zobrazené na väčšie rozlíšenie.
Ďakujem :?:
zipo
 
Příspěvky: 3
Registrován: 07 dub 2011 22:25

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod amatér v 14 úno 2012 21:52

Stačí najít data.zip, který obsahuje rozlišení 320x240.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod zipo v 14 úno 2012 23:56

Dakujem, ale z kadial to mám stiahnuť? To treba nejaký originál súbor do toho unlocku nie?
zipo
 
Příspěvky: 3
Registrován: 07 dub 2011 22:25

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod amatér v 15 úno 2012 00:28

O čem je řeč o unlocku? V druhém postu je napsáno pro jaká zařízení je určen, to tvé tam nevidím, takže asi budeš muset hledat něco jiného, nebo si to pro své rozlišení upravit.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Best Mio Moov Unlock all range 4,3 and 4,7" S series ..

Příspěvekod zipo v 15 úno 2012 01:06

Presne tak, ale ako...
zipo
 
Příspěvky: 3
Registrován: 07 dub 2011 22:25

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron