Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mio C710 nutna pomoc prosim !

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 21:32

Radku, nejsem tak blbej, abych vystavoval faktury a ještě o tom veřejně psal a pak musel přemýšlet o tom, jak si snížit daňovej základ :lol: :lol: :lol:

P.S. to je taky ironie :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 21:40

Koukam, ze se tu rozjela zajimava diskuze. Opravdu jsem to tu, nb na miu cetl. Poslat jim to nemuzu, jsem v Irsku a v patek vyjizdime smer CR. Nasel jsem na netu soubor s nazvem miomap 3.2 C710.mdf. tak uvidim co to bude zac. Snad tam bude i firmware.

ted me jeste napadla zakladni otazka. Kdyz to nekomunikuje klasicky pres USB, ale jen pres miontransferfull, tak jak to tam nainstaluju? Nb to ty soubory jen "pretahnu" z PC do GPS?
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod deusexx v 16 úno 2010 21:40

Dane,už stop,nebo to fakt někdo blbě pochopí :lol:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 21:43

k.o.h.u.t. píše: ted me jeste napadla zakladni otazka. Kdyz to nekomunikuje klasicky pres USB, ale jen pres miontransferfull, tak jak to tam nainstaluju? Nb to ty soubory jen "pretahnu" z PC do GPS?

psal jsi, že jsi tomasii web četl - http://www.tomasii.cdc.cz/jak_p%C5%99en ... 4%9Bt.html
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod addam v 17 úno 2010 10:01

Trochu pozdě jsem objevil tohle vlákno, ale pokud je to ještě aktuální a pokud k.o.h.u.t. opravdu potřebuje přeflashovat firmware na MIO C710, tak patřičnou ROMku pro tento model samozřejmě mám, takže v případě potřeby to mohu spáchat ;-)

Ale abychom si správně rozuměli - tohle je nabídka na flash firmware a ne na instalaci nelegální navigačního programu :!:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 17 úno 2010 10:41

Zdravim, ano ano k.o.h.u.t. to furt potrebuje. Ale jak psal je v Irsku...Muzeme to nejak spolu spachat pres icq, ci skype? byl bych moc rad.

Co se tyce me, tak jsem to dostal do faze, ze kdyz otevru Miotransferfull.exe, tak mam v navigaci tyto slozky: aplication Data, My Documents, My Flash Disk, profiles, program Files, Temp, Windows a nejaky soubor control panel.ink. Volne misto v pameti mam 1904.1. Mam jak original CD, tak original DVD. Co by se dalo tedkom s tim udelat?

Moc dekuji ;)
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod addam v 17 úno 2010 11:08

Pokud bys chtěl flash firmware, tak bys mi tu navigaci musel poslat - na dálku to nepřeflashuju.

Ale popravdě řečeno moc nerozumím tomu co vlastně potřebuješ. Flash FW by bylo vhodné udělat pokud bys měl například poškozené, nebo vymazané systémové soubory, nebo pokud by ta navigace nešla zapnout, nebo pokud by se chovala nestabilně, nebo pokud by byla "nakopnutá" vnitřní paměť, atd. atd. atd.

Ale podle toho co píšeš, tak navigace jde zapnout a komunikuje s počítačem. Takže problém bude asi pouze v tom, že v ní není navigační program a mapy.
Tomu by odpovídala i kapacita volné paměti - Ty uvádíš že volné místo v paměti máš 1904,1 MB.
Vzal jsem si teď jedno staré MIO C710, připojil jsem ho k počítači, vymazal jsem v něm navigační program a mapy (tzn. vymazal jsem obsah složky MyFlashDisk\MioMap\MioMap\*.*) a tím jsem vytvořil 1904 MB volného místa - viz. přiložený obrázek.

Takže pokud mohu soudit takhle na dálku, tak Tvůj problém vyřeší obnova původního (starého) navigačního programu MioMap 3.x a mapových podkladů z originálního DVD.
Nebo instalace jiného navigačního programu - třeba iGO8 - viz. postupy na stránkách http://www.TomasII.cdc.cz

c710.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 17 úno 2010 12:41

problem vyresen. Moc dekuji vsem za ochotu a predevsim addamovi za cas na icq. Dekuji moc Daniel

Ted se pokousim dat iGO8 na SD kartu, dat ji do flash by byl pro me asi nadlicky vykon bez USB.
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod Jarouš v 17 úno 2010 21:02

No vidíš a nikdo za to nic nechtěl :!: Ale lahvinka dobré irské whiskey by nás neurazila :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod jirka639 v 11 zář 2016 16:58

addam píše:Takže pokud mohu soudit takhle na dálku, tak Tvůj problém vyřeší obnova původního (starého) navigačního programu MioMap 3.x a mapových podkladů z originálního DVD.
Nebo instalace jiného navigačního programu - třeba iGO8 - viz. postupy na stránkách http://www.TomasII.cdc.cz


Ahoj,
dostala se mi do ruky navigace Mio C710, která má změnen soubor miomap pro iGO. Chtěl bych se ale vrátit do původní verze MioMap.
šlo by někde získat tento původní obsah, CD mam jen od Mio C720,C520 kde jsou tyto soubory ale na CD od Mio C710 neni.
díky za pomoc
jirka639
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2016 16:53

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků