Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mio C710 nutna pomoc prosim !

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod tomasii v 11 zář 2016 18:51

U Mia řady C a H je systémové CDčko dodávané s hardwarem vázané na hardware, takže CDčko od jiného Mia nelze použít pro nainstalování funkčního systému. Pokud přesto přejdeš nějakým způsobem na starý MioMap, nebudeš moci použít novější mapy, mapy pro starý MioMap nejsou k dispozici již řadu let. :!:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3391
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod jirka639 v 16 zář 2016 00:34

navigace jako taková šlape, dostanu se do start obrazovky, kde zvolím ikonu Navigace a nastartuje mi iGO8. V rootu je právě složka MIOMAP, kam puvodni majitel nahral tu iGO, ale pokud bych sehnal puvodni obsah jen té složky MioMap, tak to musí slapat. ne?
jirka639
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2016 16:53

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod amatér v 16 zář 2016 06:28

Poslední mapy pro MioMap jsou z roku 2008, jak už ti psal tomasii. Proto to asi ten původní majitel upravil pro iGO8.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod tomasii v 16 zář 2016 16:01

Jak jsem psal, musíš mít licenci vázanou na hardware, tj. na "tvůj kus Mia". Jak píše Mirek, poslední mapy jsou z roku 2008 a tak nemá smysl se vracet k Miomapu.
To, že máš v Miu složku MioMap, je dáno tím, že se Miomap spouštěl ve složce Miomap a tak se pro iGO8 dávaly spouštěcí soubory do původní složky MioMap a z ní se pomocí stejnojmenného souboru start přesměroval na iGO8. Takže ve složce Miomap nemáš soubory pro Miomap, ale pro přesměrování na iGO8.
Popis můžeš najít i na webu http://TN.cdc.cz :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3391
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod jirka639 v 18 zář 2016 13:27

jasny změnu Mia na IGO8 chápu a už jsem ji dělal.(Za pomoci tohoto föra a návodů TomasII).
Stáří map u této navigace nehraje roli, proste by chtěl originál Mio a mapy 2008. Lidé chtějí zvláštní věci.
Každopádně děkuji za odpovědi.
jirka639
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 zář 2016 16:53

Předchozí

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků