Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mio C710 nutna pomoc prosim !

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 19:34

ahoj, zdravim vsechny. Stala se mi neprijemna vec. Jsem v Irsku a znamy ma navigaci c710 a mel tam mapove podklady od vyoby 01.2006. Chteli jsme do toho dat igo8. Ja sam mam c720 a myslel jsem, ze to bude podobne. Ale zmilil jsem se. neudelali jsme si zalohu-hlavne se neptejte pro, proste lidska hloupost. Ted nam uz ani tak nejde o to, aby tam bylo igo8, ale aby ta navigace vubec chodila. Mame original CD s MioTransferem-mame nainstalovano a samozrejme DVD, kde je miomap a mapove podklady. Kdyz otevrem miotransfer, tak nam ukazuje ze v navigace mame volneho 1903,9 MB, takze jsme vse smazali,ale asi ne uplne vse, ale zadne soubory tam nejdou videt. Kdyz vlozime DVD do mechaniky a chceme dat nainstalovat miomap, tak nam vyskoci hlaska, ze navigace neni pripojena v PC a v pozadi jeste jedno male okno, kde je napsano-vyckejte na nacteni souboru. Vim, ze to tu nekteri delate za uplatu, klidne zaplatim. V pc nejsem zacatecnik, jen potrebuju nakopnout. Muj skype je k.o.h.u.t., kidne se ozvete, domluvime se. dekuji mooooc! :?

Daniel a Venca
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:41

k.o.h.u.t. píše: Vim, ze to tu nekteri delate za uplatu, klidne zaplatim.

To slyším (čtu) poprvé :o :evil:
Skoro se mi chce tě požádat o to, abys napsal jejich jména, když ne veřejně, tak třeba přes SZ administrátorům fóra (např. Addam či Jarouš)

Co se týče tvého problému, zkus se kouknout na
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/n%C4%9Bktere_soubory_pro_starsi_modely.html

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/faq_obecne.html

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/faq_miomap.html

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/faq_igo8.html

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/start_igo8_v_cx10_a_h610_na_sd-kart%C4%9B.html

atd.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 19:51

Dik za rychlou odpoved a za odkazy. ale to uz mam proctene si myslim, a nejak me to furt nejde. procital jsem tohle forum a jeste forum pro mio a nekde se tam o tom nekolikrat zminovali, jak dam navigaci dokupy, poslu ti odkazy.

nevis, jak mam teda postupovat dal? jsme uplne bezradni....Uz mame nainstalovane i Miotransferfull.exe...ale jake tam mame dat soubory, kdyz nemame zalohu? :-((( Nepomohl bys mi po skype prosim te? Nb klidne bych i brnknul,ikdyz to se asi dost prodrazi. fakt nevime kudy kam. I to ze tam je furt tech 100MB obsazenych je zajimave-firmware neni prece tak velky.
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 19:59

Myslím, že by řešením pro tebe bylo použití technického unlocku http://www.tomasii.cdc.cz/systemova_udr ... _h610.html kterým bys mohl MIO zformátovat a pak už by to mohlo chodit, jenže jak tam vrátíš zálohu, kterou nemáš, to ti nepovím.
Nicméně obsah My Flash disk bys nepotřeboval, pokud bys spouštěl iGO8 z karty http://www.tomasii.cdc.cz/start_igo8_v_ ... C4%9B.html
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 20:06

dobre mrknu na to. To bude asi krok jedna-naformatovat to kompletne at je to prazdne.

na tom dvd je jen miomap a mapy asi ze? To znamena ze fiemware bych musel nekde sehnat? U te C720 to bylo automaticky na tom dvd.
Daniel
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod amatér v 16 úno 2010 20:15

Máte originál DVD, tak dejte nejdřív dohromady Mio, pak teprve laborujte s iGO
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/jak_p%C5%99enest_soubory_z_mia_do_pc_a_zp%C4%9Bt.html
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 20:20

jestli někde seženeš firmware na c710 to nevín, ale počítám, že tomasII by ho mohl mít, ikdyž na http://www.tomasii.cdc.cz/faq_obecne.html píše, že Nevím, jestli kromě servisu má někdo k dispozici rezervní firmware, např. R30F.3.122.721 pro C710,..., - zkus mu napsat nebo se zeptat na mio4u
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 20:36

Ja se z toho asi p....u. Chjo. Jak mu mam napsat? Je na nej nekde meil prosim te?
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 20:43

např. soukromou zprávou uživateli tomasii a mail má na svém webu zde http://www.tomasii.cdc.cz/index.html pod žlutou ikonkou panáčka ;)
možná zkus napsat i uživateli Addam nebo přímo na kontakt na http://www.entershop.cz
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mio C710 nutna pomoc prosim !

Příspěvekod k.o.h.u.t. v 16 úno 2010 20:50

Dobre, zkusim napsat tomasovi i na ten shop. jeste me napadlo, mohl bych pouzit neco zalohu, kdyby se tu nekdo nasel?

Kdyz tedkom zapnu mio, tak v nem vidim slozky: program files, pamet flash......ale jsou vice mene prazdne.
k.o.h.u.t.
 
Příspěvky: 24
Registrován: 15 úno 2010 10:24

Další

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron