Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 19:02

Kde by som si mohol stiahnúť FW R02+3+9913+1018 ???
pilot_new

Příspěvekod SvoDa v 02 úno 2009 19:33

Zkusil jsem gůgla a bylo tam i toto:
http://www.cdc.cz/index.php?IdKat=2&Pod ... odKat2=111

a ty to od Entershopu koupeno máš, ne?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 02 úno 2009 20:09

Nějak se mi pořád nezdá, že máš naraženej FW(teoreticky to možné ale je).

Já bych udělal ještě to, že bych z přiloženého DVD provedl "obnovu dat".
Po úspěšné "obnově", bych Mio odpojil vypnul a zapnul a a vyzkoušel zda-li funguje MioMap, který je na MFD.
Pokud MioMap "pojede", z MFD tedy nebyl smazán a v továrním nastavení se Mio chová korekně, FW je v pořádku, a můžeš klidně experimentovat dál. ;)

Pokud MioMap na MFD po hardresetu nebude, je chyba v FW a je to na servis. :(

Ale stejně to nechápu, takovou divnou závadu. :?
Operační systém WindowsCE je z "továrny" "vypálen" v ROM, do které se běžně nedostaneš ani na PC, ani přes unlock.
Po hardresetu se teto "čistý" operační systém natáhne do operační paměti, a je spuštěn a běží pod ním všechny aplikace.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 22:29

Sranda je, že MFD akoby zmizol, (Storage Manager ho tiež nevidí), Mio hlási "Memory is Insufficient", unlock z SD karty nenačíta, na USB reaguje zmrznutím. Keby som mu robil nejaké surovosti, tak nepoviem. :!: ale MFD zmizol celkom náhle. Unlock podľa návodu, formát podľa návodu.... :?: Asi ho pošlem na ozdravný upgrade pobyt do servisu. :ugeek: :ugeek:
pilot_new

Příspěvekod Ivo K v 02 úno 2009 22:55

No, pokud Mio dělá takové "psí kusy", které popisuješ, tak je to zcela jistě na servis. :(
FW je jistě naraženej a vypadá to, že se stav Mia stále zhoršuje. :(
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod pilot_new v 12 úno 2009 10:58

:D :D :D
MIO je naspäť zo servisu, potvrdili závadu. Skutočne rýchla oprava, behom 7 dní bola krabica naspäť.
Dali tam aj nový FW, teraz šlape všetko absolútne dobre. (Zatiaľ.. :twisted: )
Podľa popisu vymenili základnú dosku v Miu. Takže HW závada.
pilot_new

Příspěvekod Ivo K v 12 úno 2009 11:36

No výborně! :D :D
Zase máš do čeho "šťourat" jako my. ;) :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milinek v 13 bře 2009 11:37

don.camillo píše:Hotovo!!!

Problem je naozaj v ochrane pred spustanim neautorizovaneho softveru. Nastastie borci spravili jednoduchy konfigurovatelny spustac aplikacii, cez ktory sa to da obist. Tento spustac je execko s platnym exe.id, takze aj cez ppath sa da v pohode spustit... Tento sa da nakonfgurovat (suborom .scp) aby spustal presne to, co ma - teda v mojom pripade igo8. Kto by mal zaujem, najde tuto utilitku na http://rs505.rapidshare.com/files/145234621/mhelp.zip. Obavam sa, ze bude potrebna asi pre vsetkych s fw R23+3+9939+0511.

Moc ti děkuji za tento poznatek k firmware, který mám bohužel i já v Mio C720 a odkazu na mhelp. Už jsem z toho byl vážně zoufalej, když jsem po třech večerech stránených bádáním, proč v mé C720 iGO ne a ne běhat.
milinek

Příspěvekod vajda65 v 14 kvě 2009 15:18

ja mám c720b a nie som schopný tam igo8 rozbehať.

Ani ho nespustí, na flashke mám miomap.exe id tak neviem či ide o tú ochranu, rád by som tam nechal aj miomap ako zálohu

na SD karte som nemal igo8 ale iba aplication.dat to mám premenovať či čo s ním?

a nakoniec

sys.txt som nakopčil na sd kartu a ppatch na flash disk do program files ale nie je mi jasné kam smerujú tie linky lebo ja tam žiadny windows nevidím a to mám povolené aj zobrazovanie skrytých súborov.

Vie niekto poradiť?

edit:// fw: R01+3+9977+0117
vajda65

Příspěvekod mkb v 14 kvě 2009 15:30

Žádný windows neuvidíš. Ten je pro běžné užití zavřen. Není třeba do něj nahlížet. Mám taky MioMap asi ze zvyku (viz podpis), ten tam nechat můžeš. Instalace iGo je velice dobře popsána zde: http://tomasii.cdc.cz/ , v sekci návody.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy