od mirap v 22 čer 2009 12:50
tak jsem další laik co mám problém s instalací igo8 na mio 710. poté co mio avizovalo, že se o naše navigace již nebude starat jsem hledal co s tím až jsem narazil na různých vláknech na možnost IGO8. tak jsem se jal instalovat, ale bez úspěchů. narazil jsem na následující problém. při rozbalení souboru IGO8 v.8.3.2.64873 (zkoušel jsem tři verze ale všechny se chovali stejně) na kartu sd se mi vytvoří dvě složky 2577 a igo8. poté dle rad na tomasii ve složce 2577 kliknu na autorun a stanou se dva postupy. jeden postup že začne rozbalování a úplně v samém závěru to napíše chyba programu a konec. druhej případ se mi pak stane že začne rozbalovat a většinou někde u souborů s rychlostmi (cca 90 km) se to ohlásí s chbovou hláškou a pak můžu jen ignorovat. zkusil jsem pak i to z pc ze složky IGO8 (kde se to nějak rozbalilo když jsem soubor s příponou rar zipem otevřel) přímo nahrát na sd, ale pak když jsem kliknul na IGO8.exe, tak nic. jenom proběhla obrazovka s modrým obrázkem od iga8 a nic. mio mám odemčené unlockem. asi něco dělám špatně, ale nevím co. tkoušel jsem dělat krok pokroku dle návodu u tomasii, ale když se mi to ani nerozbalí, tak to nejde.
mio 710+, IGO8 v.8.3.2.64873,