Vkládám jen to potřebné, které si nakopírujte na stejné místo do původní struktury. V těch adresářích byla spousta ještě jiných souborů (obrázků), které nejsou v mé verzi potřeba. Proto by bylo asi nejlepší nahradit ty dva adresáře celé mou verzí.
Omlouvám se za nesouvislý postup, ale nejsem programátor a sám jsem si to editovat postupně a rozhodně ne koncepčně
Proto jsem to chtěl předat nějakému vývojáři, který tomu dá formu, odstraní nepotřebné a doladí programové drobnosti. Možná i vylepší. Já bych do toho pak dodělal grafiku. Aby vznikla jen jedna, ale dokonalá verze.
Osobně to používám už měsíc a jsem maximálně spokojený s jednoduchostí a rychlostí.
Info:
Nyní je to nastavené tak, že máte MioMap na MFD ve stadardní cestě a zbývající SW na SD kartě. Pokud není vložená karta a na ní není iGO Primo v cestě "\Storage Card\Primo\primo.exe", tak se po kliku na tlačítko NAVIGACE na úvodní straně spustí MioMap z MFD.
Pokud je vložená karta s iGO Primo v cestě "\Storage Card\Primo\primo.exe", tak se po kliku na tlačítko NAVIGACE na úvodní straně spustí druhá stránka s výběrem navigačních programů, které máte na SD + také odkaz na MioMap.
Bohužel nic z toho se neděje automaticky a musíte si vše nastavit v souboru "MainShell_INI.XML" v adresáři "Mainshell". Nastavujete tam nejenom tu podmínku, který SW se má na kartě hlídat a v jaké cestě, ale také, které všechny navigační programy uvidíte na obrazovce. Stejně tak si k nim přiřazujete ikony, které však musíte mít připravené. Díky novému kabátku by měly být ve stejném duchu.
Stávající nastavení:
MFD - MioMap - "\My Flash Disk\Program Files\MioMap\MioMap.exe"
SD - iGO Primo - "\Storage Card\Primo\primo.exe"
SD - iGO Amigo - "\Storage Card\Amigo\amigo.exe"
SD - iGO8 - "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe"
SD - Navigon - "\Storage Card\Navigon\NAVIGON\navigon.exe"
SD - TomTom - "\Storage Card\Navigator\tomtom.exe"
SD - Sygic - "\Storage Card\Sygic\Drive\WindowsCE\drive.exe"
SD - NDrive - "\Storage Card\NDrive\NDrive.exe"
ať slouží, bo
UPOZORNĚNÍ: NEJSEM TVŮRCEM UNLOCKU, POUZE JSEM DODĚLAL GRAFICKOU ÚPRAVU. TECHNICKÉ DOTAZY SMĚŘUJTE NA TVŮRCE A NEBO PROSTĚ NEBUĎTE LÍNÍ A ČTĚTE A VYHLEDÁVEJTE INFORMACE. NA DOTAZY OHLEDNĚ TECHNICKÉHO FUNGOVÁNÍ UNLOCKU NEBUDU REAGOVAT.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.