Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

problem s igo8

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

problem s igo8

Příspěvekod Robecz v 22 úno 2013 12:28

Prosím, mužete mi někdo pomoct? Mám igo8, verze 8.3.4.142975 - v MIO c520 komplet na sd kartě, všechmo šlape jak má, nechtěl bych měnit za jiné igo, ale je jeden problém: při opětovném probuzení po uspání igo vždycky když má signál gps spadne, pokud je bez signálu, třeba v budově, tak naběhne a drží. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně, dokážete někdo poradit? Díky předem.
Robecz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 20 čer 2010 10:19
Bydliště: Brno

Re: problem s igo8

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2013 12:45

Zkus do sys.txt dopsat
Kód: Vybrat vše
[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
skip_suspend_process_all=1
disconnect_gps_on_suspend=1
více zde nebo zde.
Nemusíš tam mít všechny tyto zápisy, zkoušej, jak se chová jeden po druhém. Někomu s restarty po probuzení pomohly první dva řádky, někomu jen třetí, atp.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: problem s igo8

Příspěvekod Robecz v 23 úno 2013 00:28

VYŘEŠENO,pomohli první dva řádky. Děkuju moc.
Pokud by ještě někdo věděl jak vyřešit zobrazování log(znaků) benzinek, byl bych moc rád. Pročetl jsem tady co se dalo, vyzkoušel snad taky všechno, ale nerozběhal jsem to.
Robecz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 20 čer 2010 10:19
Bydliště: Brno

Re: problem s igo8

Příspěvekod SvoDa v 23 úno 2013 07:01

Zkus toto ;)

Rozbalenou sloužku ui_igo8 nebo ui_igo8_da dle toho, jaký používáš data.zip (složka se stejným jménem je i v něm) vložit přímo do adresáře s iGO8, čili vedle složky license, content,...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: problem s igo8

Příspěvekod Robecz v 23 úno 2013 09:26

Děkuju, funguje to přesně jak má, loga jsou jak víno, stačilo jenom to co většinou: pořádně číst návody a rady a taky to, co a jak se jmenuje a pojmenovat všechno správně. Ještě jednou dík.
Robecz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 20 čer 2010 10:19
Bydliště: Brno

Re: problem s igo8

Příspěvekod SvoDa v 23 úno 2013 09:50

JJ, je to přesně tak, jak píšeš ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: problem s igo8

Příspěvekod Robecz v 03 bře 2013 11:04

Jenom pro info, ještě jeden poznatek. Pokud jsem neměl zadanou trasu a jenom jsem zkoušel odstranit restarty po uspání, tak problém vyřešili první dva řádky zápisu do sys, ale při navigování to padalo pořád. Toto jsem nakonec vyřešil umístěním celého iga přímo do navigace a jenom složku content jsem nechal na kartě podle tomasiiho návodu. Problém vyřešen na 100%.
Robecz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 20 čer 2010 10:19
Bydliště: Brno

Re: problem s igo8

Příspěvekod Robecz v 08 črc 2013 22:09

Tak jsem si myslel, že mám vyřešeno, ale bohužel to tak není.
Do SYS jsem zkusil postupně dát zápisy:

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
skip_suspend_process_all=1
disconnect_gps_on_suspend=1

- pomohlo to jenom částečně, když jsem rozhodil igo do c520 a content na SD kartu a stejně to občas spadlo. Po umístění celého igo8 zpátky na SD to padá zase pravidelně. Přepínání nočního režimu mám v automatice, SD je SDHC Kingston 4g. Dokázal by někdo ještě poradit?
Děkuju předem.
Robecz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 20 čer 2010 10:19
Bydliště: Brno

Re: problem s igo8

Příspěvekod SvoDa v 09 črc 2013 05:55

Už se to tu několikrát psalo, specielně u MIO Cx20, např. zde
Párkrát (2-3x) to "spadne" po probouzení po té, co rýpeš do systémových souborů (sys.txt, branding.zip, data.zip) nebo po změně obsahu content (mapy, poi, skin,...), čili provádíš úpravy systému.
Po těch cca 2-3x resetech se to pak již probouzí v pohodě, a to i po několika probuzeních denně xdní za sebou, nebo i po několika dnech "spánku".
Když po těch systémových úpravách a před spuštěním Prima uděláš hardreset (dlouhý stisk OFF tlačítka přístroje => úplné vypnutí přístroje a znovuzapnutí), pak se to bude probouzet už napoprvé v pořádku a bez restartu.

když chci provést nějaké systémové úpravy, osvědčil se mi tento postup:
- ukončím Primo a po jeho ukončení počkám cca 10 vteřin, než vyjmu kartu
- vyjmu kartu a zcela vypnu přístroj (dlouhý stisk OFF tlačítka přístroje)
- upravím ssystémové soubory na kartě, jak jsem chtěl
- vložím kartu do přístroje
- zapnu přístroj
- spustím Primo
. pak se již bude Primo probouzet korektně (a to ani nemám v sekci [power] ty uvedené zápisy).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna


Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník