Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Htc Touch Pro2 problém s gps

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 13:52

Ahoj Všem, "začal" jsem používat IGO8 na HTC TP2 s WM 6.5 a hned na začátku jsem se potkal s problémem. Při nastavování gps přístroj našel po automatickém zjištění přijímač na portu 4 s frekvencí 38400. Zatím se zdálo vše v pořádku, ale pří přechodu do map a sledování načítání gps dat nastal problém. Zařízení satelity vidí, ale signál zřejmě není takový aby se načetla aktuální poloha zařízení. Zkoušeno v podkroví na balkoně (žádné překážky pro omezení signálu). Po chvilce kdy vidím satelity a částečné síly signálu zařízení nahlásí odpojení signálu. Možná je chyba někde v nastavení programu či přístroje a nebo jsem tupej já :) ale již v předchozí době jsem IGO na tomto přístroji používal bez problému. Verze IGO 8 8.3.2.97313... díky předem za info.
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod Labant Jan v 07 lis 2012 14:27

Já mám nastaveno [gps] port=4 baud=57600 .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 15:31

Díkes za info. Zkoušel jsem prohodit všechny frekvence i nastavení AUTO, ale problém je stále stejný. Satelity vidí, ale v pravém okně, kde se signál ukazuje stále slabej.
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod Labant Jan v 07 lis 2012 15:35

A v sys máš napsáno co?
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 15:44

Pokud jsem při procházení složek našel to správné, tak složka sys obsazuje... project name igo8_pda....folders app sdcard igo8...interface maxzoom2d-6000000 show_exit-1
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod Labant Jan v 07 lis 2012 15:50

přidej tam
[gps]
port=4
baud=57600
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 16:16

Dopsáno...uloženo...pro jistotu telefon restartován a po chvilce co vyhledával signál telefon hodil hlášku system gps odpojen a teď lehce zamrzává a nechce gps připojit. Teď už gps zařízení našel, ale u stav satelitů max 3-4 a dole pod tím je u antény satelitu šedá občas červená pomlčka a stále načítá. Zrovna teď zas telefon zamzává... o víkendu jsem ho reinstaloval takže je úplně čistý a problémy krom navi nejsou!....
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 16:27

Nemám raději zkusit jinou verzi nebo tak něco? Ještě chvilku a možná budu kupovat nový telefon! :D
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod Labant Jan v 07 lis 2012 17:28

Zkus iGO Primo 9.6.5.216230
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: Htc Touch Pro2 problém s gps

Příspěvekod mattees v 07 lis 2012 21:37

Tak už vše funguje jak má, reinstaloval jsem si telefon i program navi a myslím si, že v tom bylo to, že nebyla v telefonu aktualizováno i quickgps. Mám u všech aplikaci automatické stažení vypnuto, protože nepoužívám internet v mobilu. A všechny aktualizace např. počasí si tahám přes wifi. Každopádně Ti Honzo děkuji za tvůj čas a rady.
mattees
 
Příspěvky: 6
Registrován: 07 lis 2012 13:30

Další

Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron