Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spuštění iGO8 na C520

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Spuštění iGO8 na C520

Příspěvekod dave67 v 27 črc 2012 14:35

Ahoj, potřeboval bych poradit, kde nastavit, aby mi navigace C520, na které mám iGO8.3.x, automaticky spouštěla právě iGO. Teď když spustím navigaci, tak najede původní obrazovka a po kliknutí na MioMap, najede C520. K iGO se dostanu nějak zvláštně, ani nevím jak, po restartu a podobně. Děkuji.
dave67
 
Příspěvky: 12
Registrován: 22 lis 2009 16:14

Re: Spuštění iGO8 na C520

Příspěvekod happy66 v 27 črc 2012 15:20

Nerozumím tomu, že po kliknutí na Miomap najede C520.... :?: :?: :?:
To je jako co?? Nevíš jak spustíš iGO8?? To je taky divné... :o :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Spuštění iGO8 na C520

Příspěvekod dave67 v 27 črc 2012 15:25

Spustim navigaci, spusti se obrazovka C520, kliknu na MioMap a dostanu se ke starym mapam C520. Dam restart a pak se vetsinou spusti obrazovka, kde muzu zvolit jestli jit zpet na C520 nebo na iGO8. Krok s tim restartem me prijde zbytecnej, proto se ptam, jestli to nejde nejak osefovat.
dave67
 
Příspěvky: 12
Registrován: 22 lis 2009 16:14

Re: Spuštění iGO8 na C520

Příspěvekod happy66 v 27 črc 2012 15:36

Jasně že jde, ale to máš nejaký divný unlock. Já to spouštím přímo klikem na ikonu Miomap se mě spustí Primo.... :lol:
Návod, jak to mám já je zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/igo8_jen_na_sd-karte_v_cx20.html
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Spuštění iGO8 na C520

Příspěvekod tomasii v 27 črc 2012 21:53

Nejjednodušší je přesměrovat spouštění pomocí ppath.txt, nebo použít spouštěcí čtveřici. Pak nemusíš používat unlock. Pokud chceš používat iGO8, nevím, proč mít v MFD ještě Miomap se starými mapami (samozřejmě to ale lze).

Popisy, jak to udělat, najdeš třeba na níže uvedeném webu.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3372
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4


Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron