Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

zobrazení aktualní rychlosti

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod honzatis v 18 črc 2012 10:49

zdravím, prosím o radu jak odstranit aktualní rychlost která se mi zobrazuje uprostřed mapy. Jde o iGO 8.3.2, základní data zip. děkuji.
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis
 
Příspěvky: 16
Registrován: 06 dub 2011 12:11

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod SvoDa v 18 črc 2012 10:50

Uprostřed, nebo u levého okraje vedle rychlostního limitu pod manévry ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod honzatis v 18 črc 2012 11:01

prakticky uprostřed mapy,
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis
 
Příspěvky: 16
Registrován: 06 dub 2011 12:11

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod SvoDa v 18 črc 2012 13:02

nemohl bys to vyfotit ?

Píšeš, že tam máš základní data.zip, ale v podpisu máš skin diMka, takže "se to musí vidět"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod honzatis v 18 črc 2012 13:51

ano, používám primo 2 a skin dimka, igo 8.3.2 jsem si nakopírovar včera jako druhou aplikaci na kartu ze zálohy pc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis
 
Příspěvky: 16
Registrován: 06 dub 2011 12:11

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod SvoDa v 18 črc 2012 14:58

Ta rychlost má být v tom černém poli při levém okraji na tím proužkovým kompasem.
Asi tam není "čistý" data.zip.
Zkus tam navolit jinou hodnotu než tu rychlost - pokud si dobře pamatuji, tak klikem na ty hodnoty u levého okraje (tam kam ta rychlost patří) a objeví se okno, kde lze navolit, co se tam má zobrazovat - navol tam třeba nadm.v.
Pokud i jiná hodnota bude mimo ta pole, zkus smazat (po záloze) složku save a pokud nepomůže, ani to, tak snadse poohlédnout po opravdu neupravovaném data.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: zobrazení aktualní rychlosti

Příspěvekod honzatis v 18 črc 2012 15:15

jojo, díky za čas a radu, vřešil jsem to použitím skinu plusplus.
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis
 
Příspěvky: 16
Registrován: 06 dub 2011 12:11


Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron