Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

problém s POI

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

problém s POI

Příspěvekod lális v 13 kvě 2012 12:35

Zdravím,mám IGO8 v mio c 520...stáhl jsem si poi body. Mám je nainstalované ve správné složce..v menu je vidím,ale na mapě ne...Samozřejmě je mám povolené jako viditelné,co mám teda špatně? :?:
A další záhada,jelikož jezdím většinou po evropě,tak se mi občas stane,že na nějakém úseku silnice se mi na obrazovce objeví dvě jakoby postavičky,resp hlavy postav...(a nejsem zhulenej ;) ..
kdyby mi někdo dokázal nějak polopaticky poradit,budu víc než vděčen...Jěště dodám že mám stažený skin Dimko...díky všem...a omlouvám se,pokud jsou mé dotazy hloupé...
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Re: problém s POI

Příspěvekod amatér v 13 kvě 2012 12:41

Dej tam defaultní nastavení bez skinu. Změní se zobrazování POI ?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: problém s POI

Příspěvekod lális v 13 kvě 2012 14:02

mám tomu rozumět tak,že skin dim. to nepodporuje?? nebo jak??
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Re: problém s POI

Příspěvekod amatér v 13 kvě 2012 14:42

To jsem neřekl. Pokud chceš najít příčinu, musíš začít od základu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: problém s POI

Příspěvekod lális v 13 kvě 2012 14:55

tak nejde ani tak... :(
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Re: problém s POI

Příspěvekod SvoDa v 13 kvě 2012 15:03

nemůžeš mít v jednom místě (nebo blízko sebe) třeba dvoje POI viz viewtopic.php?p=82652#p82652 ? Pak se nemusí zobrazit ikona žádné z nich a vypadá to, že tam žádné nejsou.

Mimochodem, bavíme se o poi bodech ve formátu .poi nebo .kml ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: problém s POI

Příspěvekod lális v 13 kvě 2012 19:18

právě, že se mi nezobrazí vůůbec,ale vůbec žádné...jen radary v cz...a to je mi jaksi mimo cz k ničemu...jezdím truckem a uvítal bych to...sakra....asi jsem fakt blbejš... :oops:
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Re: problém s POI

Příspěvekod amatér v 13 kvě 2012 19:44

Tak o jaké PIO tedy jde?
Co jsi stáhl za POI?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: problém s POI

Příspěvekod vovi v 13 kvě 2012 19:46

A v Nápověda -> O programu -> Obsah -> POI něco vidíš? A není to červené? A jsou POI od stejné firmy jako mapy?
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: problém s POI

Příspěvekod lális v 10 říj 2012 16:05

tak stále se nezobrazují...jsou samozřejmě s příponou KML a stáhnul jsem je z Poiplaza. po první instalaci se mi objevila malá zeměkoule resp ikona,ale ted už nic..i když zkouším měnit ikony...jo a jedu na deflaut igo 8 8.3.2.80621 :(
A ještě jeden poznatek,pokud dám vyhledat poi v blízkosti polohy GPS,tak mi je to najde...resp zobrazí se opět pod ikonou země,ale jen v tabulce výběru..pokud dám navigovat k cíli,tak mne tam dovede...ale pokud kouknu na mapu,tak u značky cíle,žádná ikona není....snad jsem to napsal srozumitelně...
lális
 
Příspěvky: 16
Registrován: 12 dub 2012 14:50

Další

Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník