Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

prosim o radu

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: prosim o radu

Příspěvekod SvoDa v 01 črc 2012 12:07

jestli se chceš zbavit toho autopřepínání z 3D na 2D a naopak, tak ano ;)
Ale o tom se tu snad celou dobu bavíme, že je nutno ten náhled zrušit => znefunkčnit => deaktivovat, tzn. zrušit fajfku, která to zaktivňuje
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: prosim o radu

Příspěvekod funteek v 07 lis 2012 15:12

A kdepak se toto nastavuje v Primu? Já bych si to zase naopak rád zapnul, protože když mám do dalšího manévru dost daleko, tak rád vidím ve 2D pohledu, okolo jakých měst projíždím. Díky. Projel jsem snad všechno nastavení, ale ne a ne to najít.
funteek
 
Příspěvky: 26
Registrován: 16 kvě 2009 11:53

Re: prosim o radu

Příspěvekod tomasii v 07 lis 2012 15:20

V řadě skinů si můžeš nastavit náhled a vzdálenost, při které do něho Primo přejde (skiny Si, fMA, atd.).
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: prosim o radu

Příspěvekod funteek v 07 lis 2012 15:24

Ano, bylo to skinem. Měl jsem použit bohužel skin, kde tato možnost v nastavení mapy nebyla (Skin-fmilan&amatér-v.2.0.6). Přepl jsem na diMka skin a už tuto možnost v Nastavení mapy mám. Díky.
funteek
 
Příspěvky: 26
Registrován: 16 kvě 2009 11:53

Re: prosim o radu

Příspěvekod amatér v 07 lis 2012 15:41

Skin-fmilan&amatér-v.2.0.6 umožňuje nastavení navigační mapy 3D/2D/2D sever. Umožňuje také manuální i automatické nastavení zoomu. Vše je popsáno v manuálu, v prvním postu u skinu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: prosim o radu

Příspěvekod fabio1 v 13 lis 2012 21:21

Prosím také o radu.
Mám Mio Moov 330 s unlockem od Dlaníka, a krom origo softu od Mio mám na SD kartě Igo8. Snažím se co nejvíce používat IGO8, o kvalitách MioMap se zde nebudu rozepisovat. Probém je, když jedu zadanou trasu, a někde neplánovaně sjedu z trasy (dostanu se mimo naplánovanou trasu) tak se IGO8 zasekne. Neboli vlevo nahoře se začnou točit ty zelené šipky (ale netočí se), a navigace přestane navigovat. Žádný přepočet trasy se nekoná. Jadiné, co se dá udělat, je znovu zadat cíl a spustit navigaci. Co s tím? Děkuji za odpověď.
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 13:35
Bydliště: Turnov

Re: prosim o radu

Příspěvekod vovi v 14 lis 2012 08:15

Trochu málo informací pro radu.

1) Co máš v SYS.TXT?
2) Používáš nějaký skin, nebo máš default iGo8 ? Pokud skin, tak jakou verzi?
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: prosim o radu

Příspěvekod klausz v 14 lis 2012 09:19

v nastaveni je potreba zadat automaticky prepocet trasy. ve vychozim nastaveni nebyva aktivovan.
IGO Primo 8.5.9.142948
Sbertaud 13v.2.0EUR+
Dreimgo DG100BT
Simvalley SP-100, Android 4.0.4
klausz
 
Příspěvky: 105
Registrován: 31 kvě 2009 07:41

Re: prosim o radu

Příspěvekod fabio1 v 14 lis 2012 18:46

Děkuji, za odpověď, už to fachá, a už vím i kde byla chyba. V dobré víře jsem ji půjčil manželce, no ona tvrdí, že do toho fakt nešahala. Věřili by jste ji to?
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 13:35
Bydliště: Turnov

Re: prosim o radu

Příspěvekod Jarouš v 16 lis 2012 17:17

A tak mohlo se stát že o něco brnkla, aniž by si to uvědomila.Já bych ji za to neodsuzoval.Hlavně že se podařilo :!: ;)
PRESTIGIO Geovision 7777, MIO C 520, Garmin nuvi 1440, Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2016/Q2
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5686
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron