Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jan.fort v 07 srp 2010 20:10

Ahoj Vsichni,
muzu Vas poprosit o pomoc?Furt se peru s instalaci igo8.
Autoradio s navigaci bere SW z sdkarty.Igo8 jsem tedy nahral na kartu.Co vypada na karte takto:

content
custom
defaults
license
branding
data
gpstmc.dll
igo8-prejmenoval na igopna
sys
tahoma
tahomabd

Podle TomToma, ktery mel exe soubor prejmenovany na igopna, jsem i ikonu igo s exe prejmenoval na igopna.V sys.txt jsem zmenil na:
[folders]
app="%SDCARD%/iGOpna"

Konecne mi to uz nepise, ze to nemuze najit sdkartu, ale pise mi to:
Program application database cannot be found,
nevite nekdo co tam delam za chybu?
Moc dekuju.....
jan.fort
 
Příspěvky: 29
Registrován: 27 pro 2009 23:34

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod hladik2 v 07 srp 2010 20:24

co změnit:app="%SDCARD%/iGOpna" na app="/SDCARD/iGOpna"???.Nebo zkus obráceně lomítka,např na blaupunktu to bylo kus od kusu háklivé na lomítka
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jan.fort v 08 srp 2010 09:35

IGO nahrano, moc dekuju za radu :-)
jan.fort
 
Příspěvky: 29
Registrován: 27 pro 2009 23:34

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod hladik2 v 08 srp 2010 12:31

Takže je rádio funkční,pokud jsem pochopil,bylo by dobré to zde popsat podrobněji pro další uživatele,kterým to dost pomůže.Dík ;)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jan.fort v 08 srp 2010 13:17

hladik2 píše:Takže je rádio funkční,pokud jsem pochopil,bylo by dobré to zde popsat podrobněji pro další uživatele,kterým to dost pomůže.Dík ;)


Funkcni ano, ale ne uplne.V sysu jsem zmenil cestu ke karte na sdcardpath="\\sdcard\\igopna\\" a najednou cvak a spustilo se to.Pri instalaci a zaroven spusteni programu bylo vse OK.Ale pak jsem spustil igo znovu a ejhle, obrazovka se mi posunula dolu.V zakladnim menu nemam spodni cast igo a "mapa" a "ukonci" neni vubec videt.Nevim, co je tam spatne. k Sysu jsem dostal tuhle napovedu:

device=""
sdcardpath="\\sdcard\\igopna\\"

[interface]
width=480
height=272
basew="igo_se1/480_272/"
uicommon="igo_se1/common/"
show_zoombar=1
store_orig_os_vol=1
userdatapath="\\ResidentFlash"
compass_circle_icon="circle.spr"
drive_carefully=1
routepath="\\ResidentFlash"
hide_quickvolume_OSD=1
prevent_up_down=1
display_battery=0
hide_icon_present=1
auto_cursor_menu=0
mapfontscale=120
gxoff=1
show_timezoneslider=1

[gps]
port=1
baud=9600

[tmc]
port=3
speed=38400

[debug]
no_tmc=1


[keybind]
175="VOLUMEUP"
174="VOLUMEDOWN"
C1="TOGGLEMUTE"

[sound]

set_volume_force_on_mute=1
sound_krs_standard_volume_setting=0

sound_max_level = 10

sound_level_0=0x00000000

sound_level_1=0xC000C000

sound_level_2=0xC71CC71C

sound_level_3=0xCE38CE38

sound_level_4=0xD554D554

sound_level_5=0xDC70DC70

sound_level_6=0xE38CE38C

sound_level_7=0xEAA8EAA8

sound_level_8=0xF1C4F1C4

sound_level_9=0xF8E0F8E0

sound_level_10=0xFFFFFFFF

Coz funguje, ale je tam tahle vada a tak nevim, jestli je ten problem sysu a nebo nekde jinde.... :-(
jan.fort
 
Příspěvky: 29
Registrován: 27 pro 2009 23:34

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod hladik2 v 08 srp 2010 14:12

určitě má rádio rozlišení 480x272????.Podívej se do data.zip,zdali tam toto rozlišení vůbec máš.
v sys.txt tedy pokud to tak je doplň:
[rawdisplay]
class="wide"
screen_x=480
screen_y=272
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jan.fort v 08 srp 2010 16:38

Tak bohuzel to nepomohlo.V tom sys.txt to je jedno kam to mam vlozit nebo to ma svuj radek?
a jak se presvedcim, jestli v data.zip nastaveni je? Je to v tom souboru ui_igo8, tam soubory 480_272 jsou.
jan.fort
 
Příspěvky: 29
Registrován: 27 pro 2009 23:34

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod hladik2 v 08 srp 2010 18:09

problém máš v sys.txt v zápisu interface:
width=480
height=272
basew="igo_se1/480_272/" zkontroluj v data.zip zdali se ten podadresář igo_se1 nejmenuje ui_igo8 a v tomto řádku to oprav!!!!,musí se názvy schodovat!!! ;)
takže dle například mého data.zip tu bude:
basew="ui_igo8/480_272/"
Jak dáváš jinou verzi softu,vždy kontroluj zdali se názvy schodují!!!!!!!!!!!!!
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jerry00 v 08 srp 2010 19:37

Rozlišení 320x240 by mělo fungovat
jerry00
 
Příspěvky: 8
Registrován: 08 srp 2010 19:11

Re: Pomoc pri instalaci IGO8 do autoradia s OS win CE5

Příspěvekod jan.fort v 08 srp 2010 20:26

Dekuju vsem za rady, ale problem byl v nastaveni.nemelo to byt 480_270, ale 480_234.Musel jsem to zmenit sys.txt a ted to maka jak je potreba.Kdyby mel nekdo stejny problem, rad pomuzu :-)
jan.fort
 
Příspěvky: 29
Registrován: 27 pro 2009 23:34

Další

Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron