Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Průzkum zájmu o NAVIGACI ve formě "stavebnice"

Výhody, akce a další zajímavé nabídky pro registrované uživatele tohoto fóra a pro členy našeho VIP klubu...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Koupili byste si samostatnou novou GPS navigaci (displej 4,3") bez navigačního software?

Ano, ale jen pokud by stála do 1000 Kč
15
20%
Ano, ale jen pokud by stála do 1500 Kč
32
42%
Ano, ale jen pokud by stála do 2000 Kč
27
36%
Ne, novou navigaci bych si koupil pouze včetně navigačního programu a map
2
3%

Celkem hlasů : 76

Re: Průzkum zájmu o NAVIGACI ve formě "stavebnice"

Příspěvekod mickielli15 v 26 bře 2009 23:40

Já ano. Z různých důvodů. Třeba i proto, že skoro jakékoliv jednoúčelové železo má lepší příjem signálu než nejlepší PDA s integrovaným GPS (což je Asus A639-tedy co se příjmu signálu týče, mezi PDA). Vyzkoušeno i na starém Airisu T920 s ... s ... no jasně že s iGO8 :-). Airis u Blanska v serpentinách mezi kopci v pohodě drží signál, Mio (PDA) i Asus chvílema kulhá po poli :-).
Samozřejmě to není úplně hlavní důvod, ale najdu i jiný - třeba právě ta možnost volby aplikace. Samozřejmě bych čekal možnost příslušenství jako TMC kablík, aby to mělo slušně pevný držák a podobně. V souhrnu ale tvrdím - ANO.
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod tomasii v 26 bře 2009 23:51

Souhlasím, že €200,- je jiná částka, jak píšeš Vojto, ale původní dotaz Adama je 1000,- nebo 2000,- Kč. My, co jsme fajnovější, bychom se pohybovali kolem 5000,- kč, ale jemu jde o to, aby to koupili "normální" zákazníci a ne my blázni do navigací. Ale asi se ptal nesprávného okruhu lidí.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod mickielli15 v 26 bře 2009 23:57

záleželo by fakt co by to umělo a za kolik by to bylo :-). Já si dovedu představit dát 2000č za obyč mašinku, která má ten TMC kábl aspoň jako příslušenství, aspoň 400Mh procesor a držák, pořádný držák - netrvám na aktivním. Displej 480x272, a to by mi za dva tisíce stačilo ;) . Za tři tisíce bych už chtěl FM vysílač a bluetooth handsfree. To jsem ale nenasyta, co? :lol: :lol:
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod SvoDa v 27 bře 2009 07:10

Jak už psal Tomáš. Myslím, že jde o to, co by to mělo za parametry a pro koho by to tudíž připadalo v úvahu o tom uvažovat.
Někdo dává přednost multifunkčním PDA se vším všudy, někdo jen jednoúčelové navigaci a pak my ostatní, co jsme si z jednoúčelové navigace za pomoci APP udělali kromě mobilu to PDAčko.
Já osobně, tak jak psal i xRoman, nedám na svou C520, které svým vybavením a spolehlivostí předčila dobu, dopustit, no a s 16GB kartou z toho mám kromě navigace i Flashku i kapesní počítač.
Předpokládám, že v cenových relacích uvedených v anketě by se nic podobného C520 koupit nedalo.
Naposledy upravil SvoDa dne 27 bře 2009 07:53, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 27 bře 2009 07:27

Ano, taktéž moje C720, pokud dnes koukám po nabídce, tak podobná navigace nejde cca pod 8tisíc a hlavně výběr žádný, tj. 2G ROM, GPS SiRFStarIII, displej 4.3", TMC, Bluethoth, aktivní držák. V nové navigaci bych uvítal větší ROMku a FM transmiter. Příjem digitální televize v autě je v našich končinách díky slabému signalu nemožný(myslím tím hlavně za jízdy).
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Ivo K v 27 bře 2009 13:49

Jistě ANO!

Počítám se mezi blázny do navigací jak píše Tomáš, tak by mi vyhovovalo nejlépe takové zařízení jak popisuje vovi a jsem schopen si také ihned přijed a rád! ;)

vovi píše:Když to stavíš takhle... Tohle vlastně dělají všichni kupci PDA a komunikátorů, vybavených GPS. Pokud ti rozumím, šlo by vlastně o nákup okleštěného PDA. Pak by určitě hodně záleželo na poměru schopnosti/cena.
Kdyby to byla třeba krabička s displejem 5" až 7" 800×480, GPS, rozumně velkou RAM i vnitřní pamětí, slotem na SDHC (či zakrátko SDXC) a Win Mobile 6.x, to vše za slušnou cenu - dejme tomu do 200€ ...

Jestli něco takovýho máš, tak sem s tím!!! A jestli to ještě bude mít aktivní držák, DVB-T a jacka na repráky, tak si pro to hned přijedu :!:

PS. Hraček není nikdy dost!
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 27 bře 2009 13:58

Jo, bylo by to pěkný. Ale já to psal ještě v době, kdy tu nebyla ta anketa s cenou 1-2 tisíce ;)

Podobný věci nabízejí třeba tady: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21038 ... 5" displej (asi 480×272), WinCE 5, SDHC do 8GB, BT, rádio, přehravač, držák, nabíječky za 120 USD i s uliční mapou USA. Jen čipová sada bude o chlup slabší, než máme my ;) Ale za ty prachy...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 27 bře 2009 14:04

Jj. ten odkaz je dobrej, ale nemáš něco u nás(ČR)?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 27 bře 2009 14:09

Nemám. Ale ti Dýlikstrímové nabízejí dopravu po celém světě zdarma ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 27 bře 2009 14:13

No, víš já jsem takovej "papučář" jak to nemám za humny, a nemůžu si to předem vošahat, tak to není nic pro mne. Já si počkám! Vono to sem taky příjede, nebo něco podobnýho.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Komerční sdělení + AKCE a výhody pro členy tohoto fóra